« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
SERIJE

Premijera šeste sezone hit serije "Rick i Morty" na HBO Maxu

Šesta sezona nagrađivane animirane hit serije „Rick i Morty“ (Rick and Morty) imat će premijeru 5. rujna na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu stiže prva epizoda

Rick i Morty
Rick i Morty (Arhiva)
Više o

serije

,

HBO Max

,

Rick & Morty

Serija u Adult Swim produkciji prati sociopatskog genijalnog znanstvenika Ricka Sancheza koji živi s obitelji svoje kćeri Beth i neprestano vodi nju, svog zeta Jerryja, unuku Summer i unuka Mortyja u međugalaktičke eskapade. Glavnim likovima glasove daju glumci Justin Roiland, Sarah Chalke, Chris Parnell i Spencer Grammer. Autori i izvršni producenti serije su Dan Harmon i Justin Roiland.

Pred premijeru šeste sezone, fanovi diljem svijeta pozvani su da sudjeluju u uzbudljivoj avanturi #WORMAGEDDON koja oživljava ovu animiranu hit humorističnu seriju nagrađenu dvostrukim Emmyjem. U pitanju je globalna "epizoda uživo" i potraga za blagom gdje se, suočeni s prijetnjom potpunog globalnog uništenja, udružuju heroji i anti-heroji serije. Između uništenja citadele na kraju pete i početka šeste sezone, nova prijetnja slijeće na Zemlju u obliku tajanstvenog vanzemaljskog crva koji namjerava preuzeti planet.

Aktivacija sadrži 14 prilagođenih scena koje prikazuju destruktivni put crva i objedinjuju omiljene likove iz serije. Fanovi su pozvani da se pridruže lovu i pronađu tragove kako bi otkrili devet skrivenih lokacija u zemljama diljem svijeta. Prvi koji pronađe svaku skrivenu lokaciju bit će na licu mjesta nagrađen zlatnom Rickovom glavom u prirodnoj veličini. Fanovi ovdje mogu pronaći detalje i pravila o tome kako sudjelovati u globalnoj potrazi za blagom.

Prva aktivacija predstavljena je u Meksiku. Dostižući sve kontinente osim Antarktike, spektakularne nove prilagođene scene razotkrivat će se gotovo svaki dan sve dok #WORMAGEDDON ne završi globalnom premijerom šeste sezone „Ricka i Mortyja".

Serija „Rick i Morty" pogledana je više od 10 milijardi puta diljem svijeta, putem linearnih kanala, digitalno i putem streaminga. Sve sezone serije „Rick and Morty" dostupne su ekskluzivno na HBO Max streaming platformi.

26.08.2022. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh