« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
NAJAVE

Premijera novog hit filma "Elvis" na HBO Maxu

Novi hit film „Elvis“ (Elvis) imat će premijeru 2. rujna na HBO Max streaming platformi, dok će na HBO kanalu biti prikazan 25. rujna u 20:00h

Elvis
Elvis (HBO Max)
Više o

HBO Max

,

film Elvis

Elvis" je Warner Bros. spektakl u režiji filmaša Baza Luhrmanna, vizionara nominiranog za Oscara, koji istražuje život i glazbu Elvisa Presleya, s Austinom Butlerom i oskarovcem Tomom Hanksom u glavnim ulogama.

Kao prava filmska drama, Elvisova (Butler) priča sagledana je kroz prizmu njegova kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks).

Kroz Parkerovo pripovijedanje, film zadire u njihovu složenu dinamiku koja se protezala kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona ka slavi do statusa velike zvijezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnijih osoba u Elvisovom životu - Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Uz Austina Butlera, Toma Hanksa i Oliviju DeJonge, u filmu glume Helen Thomson, Yola, Alton Mason, Shonka Dukureh, Luke Bracey, Natasha Bassett, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel, Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Leon Ford, Gareth Davies, Charles Grounds, Josh McConville i Adam Dunn.

Film je režirao Baz Luhrmann, ujedno i scenarist i producent filma, a zasnovan je na priči Sama Bromella, Craiga Pearcea i Jeremyja Donera, koji su također i scenaristi. Ostali producenti su Catherine Martin, Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Izvršni producenti su Toby Emmerich, Courtenay Valenti i Kevin McCormick.

26.08.2022. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh