« Televizija
objavljeno prije 7 godina
COOL

Premijera novog Twin Peaksa na HBO-u

Zanimljiva i pomalo mistična radnja, likovi koji kriju brojne tajne te na kraju i poseban i pomalo atipičan agent FBI-a, i glavni lik Dale Cooper, učinili su da ova serija postane jedna od najpopularnijih televizijskih serija uopće

Twin Peaks se vraća na HBO-u
Twin Peaks se vraća na HBO-u (HBO)
Više o

HBO

,

Twin Peaks

Neponovljiva dramska serija Twin Peaks ponovo se vraća na male ekrane. Nakon što je devedesetih godina snimljena posljednja epizoda Twin Peaksa, brojni fanovi ponovo će moći uživati u ovoj kultnoj i prerano završenoj seriji.

Od početka prikazivanja bilo je jasno da se radi o nečem potpuno drukčijem i neočekivanim. Zanimljiva i pomalo mistična radnja, likovi koji kriju brojne tajne te na kraju i poseban i pomalo atipičan agent FBI-a, i glavni lik Dale Cooper, učinili su da ova serija postane jedna od najpopularnijih televizijskih serija uopće. Čovjek koji je zaslužan za toliki uspjeh svakako je poznati redatelj David Lynch koji je surađivao s izvršnim producentima Markom Frostom i Sabrinom S. Sutherland.

Radnja započinje u naoko idealnom gradiću na sjeveru Amerike, u Twin Peaksu. Kada drvosječa Pete otkrije leš popularne djevojke Laure Palmer na obali rijeke, stanovnici su užasnuti. U pomoć lokalnoj policiji pristiže agent FBI-a Dale Cooper koji će uskoro shvatili da svatko tko je povezan s ubojstvom popularne maturantice krije neku tajnu.

25 godina kasnije, zbog mnogih nejasnoća, FBI je ponovo odlučio pokrenuti istragu oko ubojstva. Hoće li agent Cooper konačno pronaći pravog ubojicu? Novih 18 jednosatnih epizoda ove intrigantne serije prikovat će vas za male ekrane za što će se pobrinuti i već provjerena glumačka postava koju predvodi Kyle MacLachlan kao jedinstveni agent Dale Cooper. Originalnoj glumačkoj postavi pridružila su se i neka nova glumačka lica.

Premijeru novog Twin Peaksa moći ćete pogledati 22. svibnja kada će HBO i HBO GO prikazi prve dvije epizode.

Želite li se vratiti u prošlost i ponovo doživjeti ovaj magičan gradić ili nikada niste gledali Twin Peaks, moći ćete to učiniti online preko video streaminga usluge HBO GO gdje će od 1. svibnja biti prikazane prve dvije sezone.

Za sve dodatne informacije posjetite twinpeaks.hbo.hr

19.05.2017. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh