« Televizija
objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan
HBO MAX

Premijera nove HBO serije "Irma Vep" 7. lipnja

Nova HBO serija „Irma Vep“ (Irma Vep), s oskarovkom Alicijom Vikander u glavnoj ulozi, imat će premijeru 7. lipnja na HBO Max streaming platformi

Irma Vep
Irma Vep (Arhiva)
Više o

HBO Max

,

Irma Vep

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma "Les Vampires".

Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati.

Serija „Irma Vep" otkriva nam neizvjestan teren na granici fikcije i stvarnosti, umjetnosti i autentičnosti, umjetnosti i života.

Autor, scenarist i režiser serije je francuski filmaš Olivier Assayas, a temelji se na njegovom istoimenom filmu iz 1996. godine. Uz Aliciu Vikander, u seriji glume Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Nora Hamzawi, Adria Arjona, Carrie Brownstein, Tom Sturridge, Byron Bowers, Fala Chen, Hippolyte Girardot, Alex Descas i Antoine Reinartz. Izvršni producenti su Olivier Assayas, Alicia Vikander, Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson i Ashley Levinson.

07.06.2022. 10:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh