« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
ROCKY PJEVA!

Premijera mjuzikla Rocky u studenome 2012. u Berlinu

Mjuzikl će biti snimljen po prvome od šest filmova o boksaču-amateru, za koji je scenarij napisao američki glumac Sylvester Stallone

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

mjuzikl

,

Sylvester Stallone

,

mjuzikl Rocky

Mjuzikl inspiriran američkim filmom Rocky, čiji je prvi dio snimljen 1976., svjetsku će premijeru imati u studenome 2012. u Hamburgu, objavili su u ponedjeljak producenti.

Mjuzikl će biti snimljen po prvome od šest dugometražnih filmova o boksaču-amateru, za koji je scenarij napisao američki glumac Sylvester Stallone, ujedno i glavni glumac. Film Rocky I. u blagajne je te godine donio 225 milijuna dolara zarade, a poznato je da je ukupni budžet za snimanje filma iznosio oko 1,1 milijuna dolara. Rocky je 1976. osvojio tri nagrade Oscar.

"Oduvijek mi se sviđala zamisao o tomu da Rocky postane mjuzikl", rekao je Sylvester Stalone u priopćenju za novinare što ga je objavila producentska kuća Stage Entertainment.

Za razliku od filma, u kojemu su dominirale scene boksa, glavna tema mjuzikla bit će ljubavna priča koja se rađa između boksača i sestre njegova najboljeg prijatelja Adrienne.

"Rocky je zapravo priča o ljubavi, jer bez Adrienne Rocky ne bi postigao uspjeh. To je nježno 'životno putovanje' dvoje ljudi, koje ih vodi prema ljubavi", rekao je glumac i scenarist Stallone. Među glazbom će se sigurno naći i hit "Eye of the Tiger" iz trećega dijela sage o boksaču.

21.11.2011. 15:41:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh