« Televizija
objavljeno prije 2 godine
HBO MAX

Premijera druge sezone serije "Stjuardesa" 22. travnja na HBO Maxu

Druga sezona hvaljene Max Original serije „Stjuardesa“ (The Flight Attendant), s Kaley Cuoco u glavnoj ulozi, imat će premijeru 22. travnja na HBO Max streaming platformi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

HBO Max

,

The Flight Attendant

,

serija Stjuardesa

U novoj sezoni ove mračne komedije zatječemo Cassie Bowden (Kaley Cuoco) kako živi svoj najbolji trijezni život u Los Angelesu dok u slobodno vrijeme radi kao CIA-ina doušnica.

Ali kada je prekomorski zadatak navede da nehotice svjedoči ubojstvu, uplete se u još jednu međunarodnu spletku. Druga sezona snimana je u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku.

Pored Kaley Cuoco, u seriji glume Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez, Mo McRae, Callie Hernandez i JJ Soria.

U gostujućim ulogama su T.R. Knight, Yasha Jackson, Audrey Grace Marshall, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera, Sharon Stone i Shohreh Aghdashloo.

Autor serije je Steve Yockey, a pridružuje mu se i Natalie Chaidez. Oboje su i izvršni producenti uz Grega Berlantija, Kaley Cuoco, Sarah Schechter, Davida Maddena, Suzanne McCormack i Silver Tree.

Izvršna koproducentica je Jess Meyer, a producentica je Bonnie Munoz. Prva sezona serije, temeljena na istoimenom romanu bestseller autora Chrisa Bohjaliana, također je dostupna u ponudi HBO Maxa.

13.04.2022. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh