« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
SERIJE

Premijera druge sezone serije Bijeli lotos

Druga sezona Emmyjem nagrađivane HBO serije „Bijeli lotos“ (The White Lotus) imat će premijeru 31. listopada na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20.00h

Bijeli lotos
Bijeli lotos (Arhiva)
Više o

HBO

,

serije

,

Bijeli lotos

Prva sezona, čija se radnja odvija na Havajima, od 20 Emmy nominacija u 13 kategorija osvojila je 10 nagrada, što je najviše za jedan naslov ove godine, uključujući nagradu za najbolju limitiranu seriju.

Serija „Bijeli lotos" prati različite goste hotela u rasponu od tjedan dana, no sa svakim danom izbija tamnija strana savršenih putnika, hotelskih zaposlenika i idiličnog mjesta. Sada na njihovoj lokaciji na Siciliji, hotel Bijeli lotos dočekuje dva para koji pokušavaju odlučiti jesu li prijatelji ili neprijatelji, trogeneracijsku talijansko-američku obitelj koja istražuje svoje sicilijanske korijene, kao i White Lotus VIP gošću (dobitnica Emmy nagrade Jennifer Coolidge) koja putuje sa svojim suprugom (i pomoćnikom) u pratnji. Iza kulisa, profesionalna, ali prkosna upraviteljica hotela pokušava zadržati dvoje mladih lokalaca, od kojih svaki nastoji napredovati na različite načine unutar luksuznog objekta.

U drugoj sezoni glume F. Murray Abraham, Jennifer Coolidge, Adam DiMarco, Beatrice Grannò, Meghann Fahy, Jon Gries, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson, Will Sharpe, Simona Tabasco i Leo Woodall. Tvorac, scenarist i režiser serije je Mike White, ujedno i izvršni producent uz Davida Bernada i Marka Kaminea.

30.10.2022. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh