« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina
OPREZ!!

Prekinut promet cestama kroz odteretni kanal Sava Odra

Pogledajte koje su ceste zatvorene za promet zbog povećanog vodostaja Drave i Save

Kuda nije pametno voziti
Kuda nije pametno voziti (Arhiva)
Više o

poplave

,

HAK

,

stanje na cestama

,

zatvorene ceste

,

Drava

,

stanje u prometu

,

Sava

,

povećan vodostaj

Jutros je prekinut promet cestama koje prolaze odteretnim kanalom Sava-Odra u Zagrebu, javlja HAK.

Zbog povećanog vodostaja rijeka zatvorene su ceste: D208 Čakovec-Trnovec, D20 D.Dubrava-Koprivnica, ŽC5028 Podhum-Soboli, ŽC3120 Žirčica-Martinska Ves (zatvorena samo za teretna vozila i sva velika vozila), ŽC2028 Otok Virje-Brezje, ŽC3121 Hrastelnica-Palanjek, LC26126 D.Dubrava-Podravska Selnica.

Zbog jakog vjetra od 6 h na dionici Jadranske magistrale od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila). Jak vjetar povremeno puše i na dionici autoceste A6 između čvora Kikovica i tunela Tuhobić i A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, pa je brzina ograničena na 60 km/h.

jestimice mokrih kolnika ima u Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Slavoniji. Magla smanjuje vidljivost na autocestama: A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Stara Sušica, A4 između Goričana i Brezničkog Huma i A3 između čvorova Bregana-Zagreb i Ivanić Grad-Novska.

Zbog izlijevanja rijeke Drave prekinut je promet na graničnim prijelazima Dubrava Križovljanska, Otok Virje i Trnovec. Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP-ima: Macelj i Bregana.

07.11.2012. 09:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh