« Kultura
objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana
KUF

Predzadnji vikend na KUF-u

Nakon Branimirove tržnice, Borovja i Ravnica, bezbroj nasmiješenih lica publike i umjetnika-izvođača, KUF dolazi na REMIZU

Vikend na Remizi
Vikend na Remizi (Arhiva)
Više o

vikend

,

KUF

Vrijeme leti brzinom svjetlosti i Kulturan ulični festival već je stigao na pola svog rujanskog puta! Nakon Branimirove tržnice, Borovja i Ravnica, bezbroj nasmiješenih lica publike i umjetnika-izvođača, KUF dolazi na REMIZU!

Kulturan Ulični Festival - KUF, petu godinu za redom tijekom rujna donosi "najveći SHOW na svijetu" pod naše balkone.

KUF je zamišljen kao festival koji dostavlja umjetnost u gradske kvartove u kojima je ona manje zastupljena ili gotovo nedostupna. Ekološki je osvješten i u kvart dolazi s jednim vozilom, vlastitim tribinama, razglasom i svjetlima na baterije, a iza sebe ne ostavlja otpad. Na KUF-u možete komzumirati jedino kulturu i umjetnost namijenjenu svim generacijama i opredjeljenjima.

Bez obzira jeste li stanovnici nekog od kvartova u kojima se KUF ove godine održava, ništa vas ne spriječava da uzjašite svoj bicikl i dovezete se solo, s ekipom ili obitelji na neku od zabavnih, verbalnih, edukativnih, fizičkih, angažiranih... cirkuskih - uličnih predstava koje su za vas pripremili u sklopu ovogodišnjeg programa. KUF je idealna prilika da doživite svoj grad u drugačijem svjetlu !

KUF-ov program je besplatan za sve, iako ulični umjetnici-ce vole kada ih nagradite dobrovoljnom donacijom u njihov šešir i time podržite njihov daljnji rad.

Ovaj vikend četiri predstave i sedam umjetnika_ca pružiti će vam nesvakidašnji poticaj za sva osjetila, stoga ne oklijevajte, već dođite na kulturno druženje uz ulične cirkuske predstave!

REMIZA, Fallerovo šetalište kod parka

16.09. subota

18:00 BUNIKE: Neodrasli

Izvode: Antonia Rončević, Dunja Čučman

Tehničar: Amar Maksumić

Izvedba ''Neodrasli'' inspirirana je poznatom pričom o želji za neodrastanjem, podiže motive dječje zaigranosti, znatiželje i bezbrižnosti u zračni prostor gdje se na krilima mašte pronalazi utočište u nekom toplijem i boljem svijetu.

19:00 CIRKULTURA: U svom filmu

Izvode: Matija i Tatjana Vuletić

Cirkuska ulična predstava sa elementima žongliranja, plesa i manipulacije objektom koju izvodi tandem klaunova u svom filmu.

Žanr / akcijska komedija.

17.09. nedjelja

18:00 MARA DI CLOWN: U mojim snovima

Izvodi: Marijana Matoković

U mojim snovima je duhoviti komad za sve one koji su nekada sanjali nešto uobičajeno što je preraslo u nešto posve nepredvidljivo. U predstavi pratimo mladu djevojku koja zapada u najčudnije situacije; ostaje bez glasa na vlastitom opernom koncertu, svira na imaginarnim instrumentima, šeće nevidljivog psa, misli da je najbolja mađioničarka na svijetu...a kad ono...NIJE!

19:00 KRUMPPIR: We can fly

Izvodi: Devadip Vargas

Predstava za cijelu obitelj, za sve uzraste, s puuunoooo iznenađenja!

Ulaz na predstave je besplatan, ali potičemo vas da nagradite izvođače za njihov trud i pomgnete im u daljnjem radu, dobrovoljnom donacijom u njihove šešire!

Program je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba, Ministarstva kulture i medija RH i Zaklade Kultura nova

Realizacija se odvija u suradnji sa kolektivom Komikaze i dramskim studiom Doza Drame.

16.09.2023. 09:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh