« Kultura
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
VELESAJAM

Predstavljeni Interliber, Infogamer i Sajam glazbe, plesa i multimedije

Za sve knjigoljupce počinje najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu - Interliber, a uz njega posjetite Reboot Infogamer i Sajam glazbe, plesa i multimedije

Predstavljeni sajmovi
Predstavljeni sajmovi (ZV)
Više o

Zagrebački velesajam

,

sajam glazbe i multimedije

,

Interliber 2014

,

Reboot Infogamer

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, pregršt novih naslova, predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a sve to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Interliber već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Ovogodišnji se Interliber, 37. međunarodni sajam knjiga i učila održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Pripremite svoje popise najomiljenijih knjiga i dođite na Interliber!!

I ove godine Sajam glazbe, plesa i multimedije bit će popraćen raznim prezentacijama glazbala i profesionalne audio opreme, zabavnih događanja, edukativnih radionica za glazbenike profesionalce i amatere i drugim zanimljivim sadržajima za široku publiku.

Za djecu do 10 godina starosti i njihove roditelje u subotu, 15. studenog organiziramo dječju igraonicu „Igrajte se i svirajte s nama". Kroz igru djeci je uz pratnju roditelja omogućen direktni kontakt sa pravim instrumentima.

Partner sajma glazbe i multimedije tvrtka EURO-UNIT nudi sajamske popuste i aukcijsku prodaja glazbala i glazbene opreme uz nevjerojatno niske cijene.

Također organiziraju i nagradnu igru za posjetitelje s glavnom nagradom klavijaturama Yamaha PSR serije.

Reboot Infogamer ove godine predstavlja se u najvećem izdanju do sada.

Najrelevantniji sajam industrije video igara u cijeloj regiji i jugoistočnoj Europe održat će se sa trostruko više sadržaja, izlagača i zabave kroz pet dana trajanja a namijenjen je svim obožavateljima video igara i onima koji su tek na pragu upoznavanja s tom najbrže rastućom industrijom zabave na svijetu.

Reboot Infogamer održat će se u čak tri paviljona (8, 8a i 9) na površini od oko 10.000 m2 s preko 200 igraćih jedinica te s pravom nosi titulu najznačajnijeg i najambicioznijeg gamerskog događaja u Hrvatskoj i regiji.

Na sajmu će se predstaviti neki od najvećih internacionalnih izdavača sa svojim najnovijim naslovima, ali i domaći gaming studiji koji zauzimaju sve važnije mjesto na svjetskom tržištu igara.

U odnosu na prošlu godinu lista izlagača je mnogo bogatija kako inozemnim studijima i izdavačima videoigara tako i izlagačima iz regije. Svakako je važno naglasiti i značaj manjih game development studija odnosno indie studija koji će se ove godine također pojaviti u izuzetno velikom broju.

Interliber i Sajam glazbe, plesa i multimedije traju od 11. do 16. studenoga na Zagrebačkom velesajmu, a Reboot Infogamer od 12. do 16. 11.

06.11.2014. 17:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh