« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
WLADIMIR KLITSCHO

Pravi sam lovac kad su u pitanju žene!

Klitscho i seksi glumica Hayden Panettiere trenutno su najzgodniji slavni par, no koliko dugo će trajati?

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

žene

,

zavođenje

,

wladmir klitscho

Naime, ukrajinski boksački prvak u teškoj kategoriji priznaje da kad su u pitanju žene uživa u igri zavođenja, te se smatra pravim lovcem. ˝Muškarac sam, a muškarci su i danas lovci˝, priznao je za njemački tabloid Bild.

˝Volim prilaziti ženama. Najbolje je kad me u početku odbiju, jer 'ne' mi je odličan izazov. Baš tada počinje zabava. A najdraže mi je kada me djevojka koja mi se sviđa ne prepoznaje˝, objašnjava.

Popis ljepotica koje su pale na Wladimirov šarm dug je, impresivan, te uključuje mnoge poznate osobe poput Julie Roberts. No boksač voli žene svih nacionalnosti. ˝U Njemačkoj mi je najdraža Veronica Ferres, a međunarodno Denise Richards!˝. Bila je tu i kratka romansa s češkim supermodelom Karolinom Kurkovom, pa i ukrajinskim modelom Dianom Kovalchuk.

No, to nije sve. Flertao je Klitscho i s pop divom Mariah Carey, te prelijepom glumicom Lucy Liu. ˝Kada pogledate fotografiju Lucy, to je poput svakodnevne mentalne masaže˝, opisao je slikovito Wladimir koji je i dalje u potrazi za pravom.

Želio bi djecu i obitelj kao njegov stariji brat Vitali, također svjetski prvak, koji ima troje djece. ˝Sretan sam samo kad sam zaljubljen i u vezi. Ne volim biti sam˝, priznaje.

07.01.2010. 12:51:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh