« Film
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
BOX OFFICE

"Pravednik" najavio franšizu sjajnim otvaranjem

Zanimljiv lik umirovljenog agenta CIA-e koji razbuca cijeli ogranak ruske mafije u Americi, spektakularni akcijski prizori i prilično brutalne egzekucije ...

Denzel je odlično krenuo s novim filmom
Denzel je odlično krenuo s novim filmom (Arhiva)
Više o

box office

,

Denzel Washington

,

film Pravednik

Solidan vikend u američkim kinima u kojima se od dva jaka nova igrača uspješnijim pokazao akcijski triler s Denzelom Washingtonom koji je ujedno postao film s četvrtim najboljim otvaranjem u mjesecu rujnu.

Zanimljiv lik umirovljenog agenta CIA-e koji razbuca cijeli ogranak ruske mafije u Americi, spektakularni akcijski prizori i prilično brutalne egzekucije osigurali su filmu "Pravednik" izvrstan rezultat od čak 35 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja. S obzirom da je budžet filma iznosio 55 milijuna dolara te da je film solidno otvorio i izvan Amerike, očito će zarada biti velika pa u Sonyju već itekako razmišljaju o nastavku.

S druge strane, crtić "The Boxtrolls" iskoristio je slabu ovogodišnju ponudu animiranih filmova i zasjeo na treće mjesto s prihodom od 17,2 milijuna dolara, dok se između njih smjestio prvi film još jedne buduće franšize, "Labirint: Nemogući bijeg", koji je s novih 17,5 milijuna nakon 10 dana prikazivanja stigao do totala od 58 milijuna dolara.

Cijeli izveštaj iz američkih kina možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

29.09.2014. 15:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh