« Televizija
objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana
HBO MAX

Pozlaćeno doba na HBO Maxu

Nova sezona HBO serije „Pozlaćeno doba“ (The Gilded Age) imat će premijeru 30. listopada na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20:00

Pozlaćeno doba
Pozlaćeno doba (HBO Max)
Više o

HBO Max

,

Pozlaćeno doba

Pozlaćeno doba bilo je razdoblje velikih ekonomskih promjena, golemih stečenih i izgubljenih bogatstava i povećanja razlika između starih i novopečenih bogataša. Druga sezona „Pozlaćenog doba" počinje na Uskrsno jutro 1883., viješću da je ponuda Berthe Russell za ložu na Glazbenoj akademiji odbijena.

Kroz osam epizoda druge sezone gledamo kako Bertha izaziva gospođu Astor i stari sustav i radi ne samo na tome da stekne uporište u društvu, već i da potencijalno preuzme vodeću ulogu u njemu. George Russell vodi vlastitu bitku s rastućim sindikatom u svojoj čeličani u Pittsburghu. U kući Brook, Marian nastavlja svoje putovanje kako bi pronašla svoje mjesto u svijetu tajno predajući u ženskoj školi, dok Ada, na veliko iznenađenje svih, započinje novo udvaranje. Naravno, Agnes ništa od toga ne odobrava. U Brooklynu, obitelj Scott počinje se oporavljati od šokantnog otkrića, a Peggy istražuje svoj aktivistički duh kroz rad s T. Thomasom Fortuneom u NY Globeu.

U glavnim ulogama su Carrie Coon, Christine Baranski, Cynthia Nixon, Morgan Spector, Louisa Jacobson, Denée Benton, Ben Ahlers, Michael Cerveris, Kelley Curran, Taissa Farmiga, Jack Gilpin, Simon Jones, Sullivan Jones, Celia Keenan-Bolger, Debra Monk, Donna Murphy, Kristine Nielsen, Kelli O'Hara, Patrick Page, Harry Richardson, Taylor Richardson, Blake Ritson, Douglas Sills, Erin Wilhelmi, Nathan Lane, Audra McDonald, John Douglas Thompson, Ashlie Atkinson, Laura Benanti, Nicole Brydon Bloom, Christopher Denham, David Furr, Ward Horton, Matilda Lawler i Robert Sean Leonard.

Scenarist i izvršni producent je Julian Fellowes, a među izvršnim producentima još su i Gareth Neame, David Crockett, Bob Greenblatt, Salli Richardson-Whitfield, Michael Engler koji je ujedno i redatelj te Sonja Warfield koja je i scenaristica. „Pozlaćeno doba" je koprodukcija HBO-a i Universal Televisiona, odijela Universal Studio Grupe.

23.10.2023. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh