« Film
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
FROOOM

Poziv na topli filmski brunch

3. reviju Frooom filmova Bacači sjenki organiziraju u subotu 20. siječnja 2018. u 11 sati u Kinu Europa

Put pod noge do Kina Europa na veselu frooomovsku reviju koju nećete moći zaboravit
Put pod noge do Kina Europa na veselu frooomovsku reviju koju nećete moći zaboravit (Bacači sjenki)
Više o

Bacači sjenki

,

Frooom

,

3. filmska revija

Gotovo 600 polaznika filmske škole Frooom u 2017. godini je napravilo preko 55 kratkihigranih, eksperimentalnih, animiranih, tematskih, povijesnih, dokumentarnih, avanturističkih,fantasy i ostalih filmova koji će ove prekrasne hladne subote u velikoj dvorani Kina Europa zabljesnuti vaše oči.

Frooomovke i Frooomovci iz Zagreba, Sinja, Splita, Rijeke, Preloga i Koprivnice za vas supripremili topli filmski brunch.

Zasučite vaše uši, protrljajte ruke i put pod noge do Kina Europa na veselu frooomovsku reviju koju nećete moći zaboraviti.

Kokice se prže, dvorana temperira, na vama je samo da se opustite u dobrom društvu - ulaz nareviju besplatan!

Treća po redu revija Frooomovih filmova nastavlja uspješan niz na Frooomu dosad snimljenihfilmova koji su dosad putovali po filmskim festivalim dječjeg stvaralaštva u Indiji, Brazilu,Austriji, Španjolskoj i Hrvatskoj, a neki od njih su tamo i pokupili nagrade.

Frooom je inovativni obrazovni program koji Bacači sjenki organiziraju u Hrvatskoj od 2012.godine, a koji svojim polaznicima u trajno nasljeđe ostavlja znanje, bonton, opću kulturu,kritičko razmišljanje te pojam o pametnom organiziranju slobodnog vremena.

Mentori na Frooomovim filmovima su mladi ljudi koji godinama djeluju na području filma,videa, televizije, kazališta i animacije: Boris Bakal, Vedran Senjanović, Veno Mušinović, AnjaPletikosa, Sanja Milardović, Dalija Dozet, Nora Krstulović, Ivan Marušić Klif, Nada Kovačević, Stipe Bagarić, Dražen Žerjav, Lea Mileta, Dea Jagić, Bojana Burnać, Tihana Mandušić, Jakov Čuveljak...

Frooom u Zagrebu financijski podupiru Hrvatski audiovizualni centar, Agencija za elektroničke medije, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Zaklada Kultura Nova te naravno i Grad Zagreb, a nikako ne bi bio moguć bez naših sjajnih dugogodišnjih partnera Osnovne škole Dr.Ivan Merz, Kina Europa, Kina Tuškanac te Hrvatskog filmskog saveza. Dio programa se odvija i kroz suradnju Saveza udruga Clubture.

15.01.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh