« Film
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
POMOĆ

Potrebna pomoć za Kino klub Sisak

Hrvatski filmski savez (HFS) poziva da se novčanom donacijom pomogne obnovi Kino kluba Sisak.

Kino klub Sisak
Kino klub Sisak (Arhiva)
Više o

HFS

,

Kino klub Sisak

Razorni potresi koji su ovih dana pogodili područje Petrinje, Siska i Gline uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, njihovih prijatelja i obitelji. 

- Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi članova uništeni su i nisu pogodni za život. Stradala je filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak. Ipak, svi članovi su dobro, i čvrsto stojimo uz to da ne odustajemo od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima, prenosi  HFS na svojem Facebooku.

Prijatelji i suradnici Kino kluba Sisak iz filmskog i kazališnog svijeta diljem Hrvatske, ali i mnogi drugi, već su ponudili materijalnu i financijsku pomoć za obnovu svega što je uništeno, a HFS se priključuje akciji pozivom da se novčanom donacijom pomogne sanacija materijalne štete koju je pretrpio Kino klub Sisak.

- Sredstva će se iskoristiti za nastavak rada Kino kluba Sisak, pomoć njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke i ponovnom postavljanju Kluba na noge. Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami, poručuju iz HFS-a.

Podaci za uplatu i kontakt:
Kino klub Sisak
OIB: 69952113613
E - mail: matija@kks.hr
Žiro račun: HR972500009110143050
Opis plaćanja: 'Za Kino klub Sisak'

09.01.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh