« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Potraga za Vierom Malovikovom

Viera Malovikova
Viera Malovikova (Ante Baranić, CROPIX)
Više o

nestali

,

Viera Malovikova

,

nestala slovakinja

Jutros je nastavljena potraga za 48-godišnjom slovačkom državljankom Vierom Malovikovom, koja je nestala na Murteru 31. listopada.

Djelatnici temeljne, interventne i pomorske policije pretražuju obalu i vode otoka Murtera, a posebnu će pozornost posvetiti traganju u okolici mjesta Betine, doznaje se od glasnogovornice šibensko-kninske Policijske uprave (PU) Marice Kosor.

Policija obavlja i druge izvide i prikuplja obavijesti u vezi nestankom Slovakinje te tješnje surađuje s drugim policijskim postajama, posebno zadarskom, dodala je glasnogovornica Kosor.

Po policijskom priopćenju nestanak 48-godišnje Slovakinje prijavio je njezin suprug 1. studenoga, pošto se dan prije oko 22 sata udaljila u nepoznatu smjeru iz ugostiteljskog objekta "Kezo" u Murteru. Mediji su objavili da je izišla iz restorana dok je suprug plaćao račun, da je nije bilo na ulici kad je izišao iz restorana te da ju je tražio u tijeku noći.

Viera Malovikova srednje je tjelesne građe, visoka je oko 160 centimetara, ima plavu valovitu kosu do ramena, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu vjetrovku-šuškavac i traperice te je uza se imala crvenu ručnu torbicu.

Slovački supružnici prijavljeni su na Murteru u tamošnjoj marini "Hramina". (hina/metro-portal)

03.11.2008. 15:07:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh