« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA

Potraga za ubojicom zaštitara još nije dala rezultata

Zagrebačka policija primila je desetak telefonskih poziva građana i više mailova s informacijama o mogućem identitetu razbojnika koji je jučer opljačkao Volksbanku u Dubravi

Objavljena je i fotografija ubojice zaštitara
Objavljena je i fotografija ubojice zaštitara (MUP)
Više o

pljačka banke

,

ubojica

,

pljačka Volksbanke

,

potraga

,

zaštitar

Policijska glasnogovornica Jelena Bikić izvijestila je danas da se provjeravaju informacije koje su dobili od građana, ali da za sada pljačkaš ubojica još nije uhićen niti je utvrđen njegov identitet.

Ponovno je pozvala građane koji bi mogli imati saznanja o počinitelju da se jave policiji koja im garantira anonimnost. Odbjegli razbojnik biti će kazneno prijavljen za teško ubojstvo 49-godišnjeg zaštitara tvrtke Sokol Marić i razbojništvo. Prijeti mu kazna dugotrajnog zatvora.

Iz poslovnice Volksbanke nepoznati pljačkaš odnio je nekoliko stotina tisuća kuna. Prema opisu koji je dala policija, razbojnik je star oko 40 godina, visok 175 centimetara, ima izrazito ispijeno lice, izražene podočnjake i šiljasti nos. U vrijeme pljačke bio je neobrijan, na glavi je imao šarenu vunenu kapu, a na rukama crne rukavice. (hina/metro-portal)

23.12.2010. 12:51:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh