« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Posljednja sjednica Gradske skupštine?

Hoće li sjednica u utorak biti zadnja, vidjet će se nakon raspisivanja izbora

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Vjekoslav Skledar/CROPIX)
Više o

Zagreb

,

Tatjana Holjevac

,

Holjevac primanje građana

Od datuma raspisivanja izbora zavisi i radni raspored zastupnika Gradske skupštine Grada Zagreba, a na pressici prije sjednice predsjednica Skupštine Tatjana Holjevac nije mogla određenije odgovoriti na novinarski upit o tome.

Vjerojatno ipak posljednja sjednica u ovom sazivu imala je planirane tri točke dnevnog reda, no na kraju je stiglo još 11 točaka po hitnom postupku, za koje će tek Odbor za imenovanja imati vremena razmotriti prijedlog razrješenja jednog člana Uprave Muzeja suvremene umjetnosti i imenovanje novoga.

Predsjednica Skupštine Tatjana Holjevac obavijestila je javnost da, između ostalih točaka, stiže i izvješće o provođenju gradskog proračuna za 2007. i 2008. godinu. Naglasila je kako je osobno tražila izvješće za 2007. od Poglavarstva još u svibnju prošle godine, no njena inicijativa urodila je plodom tek sada.

Ova će točka dnevnog reda zasigurno izazvati veliku pozornost zastupnika oporbe, pogotovo kad se uzme u obzir činjenica da nisu imali vremena raspraviti izvješće na odborima, a i da će materijali stići tek tijekom dana.

30.03.2009. 11:58:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh