« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
TV

Posljednja prilika za ljepotu na TLC-u

Estetske operacije? Prije odlaska “pod nož” obavezno pogle­dajte savjete koje donosi TLC i Posljednja prilika za ljepotu

Vik Vijh pomaže pri odabiru estetskih operacija
Vik Vijh pomaže pri odabiru estetskih operacija (TLC)
Više o

plastične operacije

,

estetske operacije

,

Posljednja prilika za ljepotu

,

Vik Vijh

Ako razmišljate o estetskoj operaciji, prije nego krenete "pod nož" morate biti svjesni određenih činjenica, a doktor Vik Vijh, proslavljeni kirurg iz TLC serijala Posljednja prilika za ljepotu pojašnjava 4 ključne stvari oko kojih morate do­nijeti odluku:

1. Morate odlučiti što točno želite. Želite promijeniti svoj nos primjerice. Ali morate točno znati kako ga želite promijeniti.

2. Morate znati zašto to želite. Vi sami, zbog sebe. Na estetsku operaciju ne idete zbog nekog drugog, niti za nekog drugog.

3. Morate biti sigurni da je ono što želite razuman i izvediv postupak. Jer og­romne grudi su primjerice izvediv, ali potpuno nerazuman postupak. Jedna­ko tako postoje želje koje su razumne, ali su zbog primjerice oblika ili kon­stitucije operativno neizvedive.

4. Morate odabrati provjerenog kirurga i s njim temeljito proći spomenute tri točke, i apsolutno jasno definirati vaše želje i kirurške mogućnosti kako bi se sve opasnosti i eventualne komplikacije svele na minimum.

Posljednja prilika za ljepotu počinje s emitiranjem od četvrtka 28. studenog u 21 sat na TLC kanalu.

Posljedice mnogih nepromišljenih kozmetičkih i neprofesionalnih estetskih zahva­ta ostavljaju trajne i neugodne posljedice. Emisija Posljednja prilika za ljepo­tu pomaže klijentima koji su proživjeli takva iskustva stručnim savjetima, lijeko­vima i zahvatima koji su nužni kako bi osobe mogle nastaviti normalan život.

Dermatologinja dr. Sam k VijhBunting, estetski kirurg dr. Vik Vijh i profesionalna frizerska Skyler McDonald čine ekipu Posljednje prilike za ljepotu. Oni pomažu klijentima kako da krenu naprijed i ublaže posljedice neuspjelih postupaka. Seri­ja donosi priče običnih ljudi koji prolaze agoniju i različite neugodnosti zbog svo­jih nesretnih odluka. U rukama stručnjaka oni dobivaju novu priliku za lijep iz­gled.  


27.11.2013. 09:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh