« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
PONOVNO SNIJEG

Poslijepodne nas očekuje još više snijega

U većem dijelu zemlje snijeg ometa promet, a jače oborine očekuju se u drugom dijelu dana

(Miroslav Kiš/Cropix)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

snijeg u Zagrebu

,

pada snijeg

Snijeg jutros ometa promet u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji dok su u Dalmaciji, Hrvatskom primorju i Istri kolnici mokri i skliski od kiše.

Opreznije treba voziti u većem dijelu zemlje zbog moguće poledice, posebice na mostovima i nadvožnjacima, a duž Jadranske (D 8) i Ličke magistrale (D 1), te na cestama u gorju zbog odrona, zemlje i kamenja.

HAK upozorava vozače da na put ne kreću bez zimske opreme.

U Hrvatskoj će danas biti oblačno, u unutrašnjosti snijeg, na Jadranu kiša. Oborine će biti obilnije u drugom dijelu dana i sljedeće noći. U kopnenim predjelima puhat će povremeno umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji umjeren i jak istočni i jugoistočni vjetar.

Na sjevernom Jadranu jaka i olujna bura, na srednjem i južnom u početku jako i olujno jugo, popodne će slabjeti i postupno okretati na istočnjak i buru, umjerenu do jaku, javlja DHMZ.

U Zagrebu nas očekuje oblačno sa snijegom koji će u drugom dijelu dana biti još obilniji. Puhat će povremeno umjeren sjeveroistočnjak, a temperatura će se zadržati ispod nule (od -3 do 0 °C).


10.02.2010. 07:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh