« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
KLIKAJTE :)

Pomozimo Mozartinama da ostvare san

Kako bi pobijedile na natječaju Zagrebačke banke, Mozartine trebaju pomoć ekipe s Facebooka

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Facebook)
Više o

Facebook

,

natječaj

,

Zagrebačka banka

,

Mozartine

,

Djeca i mladi

Djevojački zbor Mozartine sa projektom turneje u London ušao je u top 5 natječaja Zagrebačke banke "Djeca i mlade", pa bi ovim prekrasnim glasovima trebalo pomoći. 

Naime, za svih 5 projekata glasa se putem Facebooka, a Mozartinama treba pomoć u dostizanju prvog mjesta. Kako glasanje traje svega 13 sekundi, ne bi vam trebao biti problem to napraviti. Glasači trebaju biti Facebook korisnici s više od 25 prijatelja, prijavljeni da žive u Hrvatskoj.

Glasa se na OVOM LINKU:

1. po otvaranju linka stisnite ikonu "Glasaj za nas" i vaš glas će biti zabilježen - potrebno 3 sekunde vremena

2. ako ikako možete podijelite i link na svom Facebook profilu kako bi vaši prijatelji mogli također glasati za nas - potrebno 7 sekundi vremena

3. ukoliko imate par minuta vremena, još poklikajte svoje prijatelje i pozovite ih da glasaju putem ikone "#pozovi prijaljelje" na istom linku. - ovisno o vašem broju prijatelja, potrebno od 3-7 minuta vremena (klika se 50 po 50 prijatelja)

Ako ste u gužvi biti ćemo zahvalni da ste odradili i samo uputu pod brojem 1. :)

Da vidite uspjehe Mozartine, potražite njihovu web:www.mozartine.hr ili Facebook stranicu:https://www.facebook.com/pages/Mozartine-Official-FanClub/252943274757432. Na webu postoje i informacije o upisu u dječji ili djevojački zbor, ako imate vi kandidate za upis:)

A da ih čujete kako zvuče, potražite ih na Youtubeu:

17.09.2012. 18:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh