« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NEPOSTOJEĆI INCIDENT

Pomirili se Berlusconi i Leonardo

Dopredsjednik kluba Adriano Galliani objasnio je kako Berlusconijev komentar nije bio usmjeren protiv trenera

Fotografija vijesti

Predsjednik nogometnog giganta Milana Silvio Berlusconi i njegov trener Leonardo više nisu na “ratnoj nozi”, prenose talijanski mediji.

U četvrtak je aktualni talijanski premijer Berlusconi otvoreno kritizirao Leonarda i stil igre Milana nakon domaćeg poraza od Manchester Uniteda (3-2) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a nakon čega je brazilski trener ponudio svoju ostavku.

Dopredsjednik kluba Adriano Galliani otkriva da je sklopljeno primirje i to uoči utakmice 25. kola Serije A, u kojoj je Milan slavio na gostovanju kod Barija 2-0.

Berlusconijeva namjera nije bila namjera napasti Leonarda. Samo je tijekom večere s nekim senatorima rekao da imamo dobru momčad, kada bi igrači davali svoj maksimum.

"Ta je rečenica shvaćena kao napad na trenera, ali to nije bio slučaj. Razgovarao sam s predsjednikom, a on je razgovarao s Leonardom. Incident, ako ga je ikad i bilo, sada je apsolutno gotov. Leonardo ima svu slobodu u radu, tako je bilo i prije, tako će biti i dalje", objasnio je Galliani. (Totalsport)

22.02.2010. 10:39:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh