« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Poljud će uživati u spektaklu

Hrvatska reprezentacija na Poljudu u 20.30 igra utakmicu protiv Nizozemske

Eduardo da Silva
Eduardo da Silva
Više o

Poljud

,

hrvatska-nizozemska

Poljudski stadion je ušminkan, ulaznica skoro pa i nema, a nogometaši ne kriju da jedva čekaju da istrče na teren. Dakle, sve je spremno za spektakl! Iako se radi o prijateljskoj utakmici, jasno je da ogled između Hrvatske i Nizozemske sigurno neće biti revijalan.

- Nema šanse. Nikakve egzhibicije neće biti, odigrat će se prava muška utakmica. Van Basten mi je bio idol kada sam bio mlad i naravno da ne želim propustiti priliku da ga pobijedim - rekao je Slaven Bilić koji je oduševljen formom i općenito situacijom oko svoje momčadi. Međutim, da sve ne bude idealno pobrinulo se prevrtljivo vrijeme u Splitu.

- Kiša pada, gledam u nebo i molim da nam na dan odigravanja ne pada.
Dvojbi oko početnih 11 Bilić nema. Dakle, na Poljud će izaći standardna prva momčad koja je i odradila veći dio kvalifikacija.

HRVATSKAPletikosa - Ćorluka, Šimić, Robert Kovač, Šimunić - Srna, Niko Kovač, Modrić, Kranjčar - Eduardo da Silva, Petrić.NIZOZEMSKAVan der Sar - Ooijer, Bouma, Mathijsen, Van Bronckhorst - Heitinga, Sneijder, Babel, Landzaat, Van der Vaart - Huntelaar

 

 

 

 

 

POLJUD: (20.30)Suci: Cesar Manuel Fernandez (glavni), a pomoćnici Miranda i Hernandez
(svi Španjolska)

 - Atmosfera je sjajna. Vidi se da su igrači željni druženja i nogometa. Istina, igraju u svojim klubovima, ali reprezentacija je ipak nešto drugo. Po prvi put nemam problema s ozljedama, tako da me muče slatke brige - rekao je Bilić.
Marco Van Basten sa svojim reprezentativcima stigao je jučer ujutro, a navečer je odradio i trening.

- Utakmicu shvaćamo ozbiljno. Želimo pobijediti, iako ćemo imati odličnog protivnika. Gledao sam Hrvatsku i zaključio da nema slabih točaka - rekao je Van Basten.

Piše: Vlado Marinović
06.02.2008. 00:55:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh