« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
POTRAGA SE NASTAVLJA

Policija traži drugog autostopera, možda je vidio nestalu Antoniju Bilić

Najmasovnija organizirana potraga u povijesti Hrvatske u kojoj su sudjelovali pripadnici policije, HGSS-a i dobrovoljci, ni jučer nije dala konkretne rezultate

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)
Više o

Antonia Bilić

,

nestale osobe

,

autostoper

Načelnik šibensko-kninske Policijske uprave Ivica Kostanić pozvao je jučer građane ako imaju informacije o tome tko bi mogao biti muškarac, između 50 i 60 godina, sijede kose i suhe koštunjave građe, koji je 7. lipnja stopirao na mostu preko Čikole, na istom mjestu gdje i Antonija Bilić prije no što se ukrcala u tegljač i nestala, neka se javi u najbližu policijsku postaju ili na broj 192, pše Hina.

Najmasovnija organizirana potraga u povijesti Hrvatske u kojoj su sudjelovali pripadnici policije, HGSS-a i dobrovoljci, ni jučer nije dala konkretne rezultate koji bi razjasnili nestanak 17-godišnje Antonije Bilić.

Kostanić je pozvao nepoznatog muškarca da se javi policiji, jer bi mogao imati informacije ključne za pronalazak nestale djevojke. Policija, naime, još nije uspjela identificirati muškarca koji je vozio bijeli tegljač s plavom ceradom u koji se ukrcala mlada Drnišanka. Ispitano je više od 380 osoba koje sliče foto-robotu vozača, ali niti jedna nije dovedena u vezu s Antonijinim nestankom.

Pripadnici HGSS-a danas su se automobilom uputili iz Drniša prema Splitu, pokušavajući rekonstruirati put kojim je prošao tegljač, ali ni to nije polučilo rezultate. Potraga za Antonijom Bilić nastavlja se i danas.

20.06.2011. 08:05:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh