« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
PLAVCI PRED VELIKIM ISPITOM

Policija sutra snima i prosvjede i navijače na derbiju

Sutrašnji protuvladin prosvjed, koji je najavljen kao najmasovniji do sada, počinje u 18 sati na Cvjetnom trgu, a utakmica počinje u 20,15 sati

Policija će snimati i subotnji derbi i prosvjede
Policija će snimati i subotnji derbi i prosvjede (Tomislav Serdar/CROPIX)
Više o

policija

,

prosvjedi

,

derbi dinamo hajduk

Sutrašnji nogometni derbi između Dinama i Hajduka te protuvladin prosvjed u središtu Zagreba u zagrebačkoj policiji smatraju zahtjevnim događajima što se osiguranja tiče pa su od drugih policijskih uprava zatražili ispomoć u broju policajaca, izjavila je danas glasnogovornica PU zagrebačke Jelena Bikić, prenosi Hina.

Izvijestila je da će policija oba događaja snimati, "što je upozorenje onima koji pokušaju izazvati nerede da će biti evidentirani i procesuirani". Policijska glasnogovornica sudionike oba događaja upozorava i na zabranu donošenja bilo kakvih predmeta koji mogu poslužiti za nanošenje ozljeda, a koje će policija, pronađe li ih, oduzimati.

Što se tiče utakmice između Dinama i Hajduka, koja je označena kao visoko rizična, policija poziva navijače splitskog kluba da vozila kojima pristižu u Zagreb do 18,30 sati parkiraju ispred sveučilišne bolnice na prilazima gradu, odakle će biti autobusima prevezeni u Maksimir, a kako bi se spriječile gužve u gradu i moguće oštećivanje vozila.

Sutrašnji protuvladin prosvjed, koji je najavljen kao najmasovniji do sada, počinje u 18 sati na Cvjetnom trgu, a utakmica počinje u 20,15 sati. Navijači Dinama Bad Blue Boysi najavili su bojkot utakmice te okupljanje na Cvjetnom trgu oko 19 sati, odakle će se uputiti u Radićevu ulicu, gdje će u kafićima gledati derbi. Torcida je, pak, najavila veći dolazak Hajdukovih navijača na utakmicu. Iz oba navijačka tabora najavili su kako nemaju namjeru pridružiti se prosvjednicima, već da im je na umu samo derbi.

18.03.2011. 13:49:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh