« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
HRABRA ODLUKA

Pogledajte kako se rade doživotne naočale

POGLEDAJTE VIDEO - Snimka muškarca koji si tetovira naočale na licu postala je posljednja YouTube senzacija, no neki korisnici smatraju kako je ipak riječ o prijevari

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

sunčane naočale

,

tetoviranje

,

ray ban

Muškarac iz Kalifornije, poznat kao Matthew, snimljen je kako si tetovira Ray Ban sunčane naočale na lice, dok njegova djevojka promatra.

Video je do sada pogledalo oko 500.000 korisnika od kada je objavljen prošli tjedan. U njemu se čuje Matthewowa djevojka koja odluku svog dečka opisuje kao ˝zatišje prije oluje˝, dok ga tatoo majstor pita je li zaista siguran.

Nakon procedure Matthew je ustvrdio kako je njegova tetovaža cool, te stavlja prave naočale uz zaključak da mu one više neće trebati. Video je popraćen tisućama komentara, dok su se neki pitali kako će takav nastaviti normalan život, te kakva će biti reakcija njegovih roditelja.

Ipak, glasine o tome kako je sve podvala, proširile su se nakon što je otkriveno da je kompanija ˝Never Hide Films˝, koja je objavila snimku, zapravo produkcijska kuća Ray-Bana. Ostale snimke koje je objavila ista kompanija uključuju čovjeka koji hvata naočale u neobičnim situacijama, te kravu koja rađa muškarca s Ray-Ban naočalama.

15.01.2010. 18:44:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh