« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
PROMETNA NESREĆA

Poginuo zamjenik načelnika PU virovitičko-podravske

U sudaru dvaju automobila sinoć u 23,55 sati između mjestu Nova Šarovka i Markovo, kod Slatine, poginuo je 41-godišnji suvozač Zlatko Benija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

prometna nesreća

,

poginuli u prometu

,

Born This Way

,

Djedi

Radi se o zamjeniku načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske, a obojici lakše ozlijeđenih vozača liječnička je pomoć pružena u slatinskom domu zdravlja.

U jutrošnjem priopćenju PU virovitičko-podravske, u kojem su objavljeni inicijali stradalog zamjenika načelnika PU navodi se da je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće te da je bio izvan službe u civilnom odjelu.

Nesreću je izazvao 30 -godišnji vozač S.K., koji je pod utjecajem alkohola od 2,29 g/kg. upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka. Zbog utjecaja alkohola i neprilagođene brzine kretanja vozila u uvjetima vožnje noću i dometu svjetala nije na vrijeme uočio da se ispred njega u istom smjeru kreće vozilo. Prednjom stranom vozila udario je u zadnju stranu osobnog automobila slatinskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnji V.L. pod utjecajem alkohola od 1,47 g/kg., dok je na mjestu suvozača bio 41-godišnji Z.B., stoji u priopćenju.

Prilikom udara vozilo kojim je upravljao S.K. sletjelo je u putni jarak, dok je vozilo kojim je upravljao V.L. odbačeno na livadu, a iz kojeg su prilikom slijetanja kroz oštećeni lijevi i desni bočni zadnji dio ispali vozač i putnik.

Vozač S.K. koji je uzrokovao prometnu nesreću je uhićen te će nad njim biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Protiv vozača S.K. slijedi kaznena prijava, a protiv vozača V.L. optužni prijedlog prekršajnom sudu. (hina/metro-portal)

23.07.2010. 10:19:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh