« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
TRAMVAJI, AUTOBUSI ...

Počela predaja zahtjeva za pokaze ZET-a

Obrazac Zahtjeva za izdavanje pretplatne karte ili produljenje statusa korisnika za školsku godinu 2012./2013. može se preuzeti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i na ZET-ovoj web stranici www.zet.h

Nemojte se švercati, uzmite pokaz :)
Nemojte se švercati, uzmite pokaz :) (Arhiva)
Više o

ZET

,

zahtjev

,

učenička karta

,

studentska karta

,

pokaz

,

pretplatna karta

Zagrebački električni tramvaj (ZET) od danas počinje sa zaprimanjem zahtjeva za izdavanje novih pretplatnih karata i produljenje statusa učenika i studenata za školsku, odnosno akademsku 2012./2013. godinu.

Odlukom o socijalnoj skrbi pravo na besplatan prijevoz na području Grada Zagreba ostvaruju učenici i studenti s prebivalištem u Gradu Zagrebu, čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu obiteljskog domaćinstva jednaki ili manji od dvije tisuće kuna. Korisnike prava, na njihov zahtjev, utvrđuje nadležan Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport na temelju dokaza potrebnih za ostvarivanje prava, sukladno Odluci.

Učenici i studenti s područja Zagrebačke županije, koji ostvaruju pravo na subvencionirani prijevoz, dužni su ovjeriti zahtjev za izdavanje pretplatne karte u gradu ili općini prema mjestu prebivališta ili prilikom predaje zahtjeva priložiti potvrdu o pravu na subvencionirani prijevoz.

Pravo na đačke i studentske karte nemaju srednjoškolci nakon navršene 21. godine života, redovni studenti koji su izgubili studentska prava, studenti poslijediplomskog studija, izvanredni studenti, polaznici večernjih škola, raznih tečajeva te osobe u radnom odnosu.

Obrazac Zahtjeva za izdavanje pretplatne karte ili produljenje statusa korisnika za školsku godinu 2012./2013. može se preuzeti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i na ZET-ovoj web stranici www.zet.hr

22.08.2012. 17:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh