« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PROBLEMI U RAJU

Pobuna protiv Mourinha u Realovoj svlačionici?

Mou je nakon poraza od Levantea oprao Khediru, a suigrači su stali na njegovu stranu

Hoće li Mourinhu igrači dati otkaz?
Više o

Real Madrid

,

Jose Mourinho

,

Sami Khedira

Dio španjolskih medija donosi u srijedu vijest o navodnoj pobuni protiv Josea Mourinha u svlačionici Real Madrida...

Igrači su, prema pisanju El Paisa, portugalskom stručnjaku zamjerili što je za senzacionalan poraz od Levantea (1-0) u nedjeljnom 4. kolu Primere, osim sudaca, okrivio i svoga veznjaka Samija Khediru. Njemački nogometaš je već u 40. minuti dobio drugi žuti karton i na taj način oslabio svoju momčad zbog čega je od Mourinha zaradio ''jezikovu juhu''.

No, suigrači su, čini se, stali na stranu Khedire. Neimenovani igrač Reala rekao je El Paisu da je svlačionica kritizirala Mourinha, uz tvrdnju da je Khedira samo slijedio upute kontroverznog Portugalca. ''Krtica'' iz Realove momčadi rekla je novinarima da je Mourinho tražio od svojih igrača da stalno vrše pritisak na suca, što je dovelo do toga da su nogometaši Levantea dobivali žuti karton u prosjeku nakon svakih 2.5 prekršaja, ali je na koncu stradao i Khedira.

Da Mourinho od svojih igrača traži preveliku agresivnost smatra i bivši trener Reala Bernd Schuster koji je za Radio Punto izjavio:

- Khedira u svakoj utakmici već nakon 20 minuta ima žuti karton. U Stuttgartu nikad nije pokazivao takvu agresivnost.

Zbog odluke da za poraz okrivi Khediru Mourinha je kritizirao i madridski dnevnik AS, dok katalonski Sport senzacionalistički piše da je u svlačionici Reala na pomolu masovni revolt.

Piše: Agencija Totalsport
21.09.2011. 20:32:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh