« Lifestyle
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Pobjegnite u paralelne svjetove s novim Lider Trendom

Uz mnoštvo atraktivnih članaka možete osvojiti i vrijednu nagradu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Lider)
Više o

Lider trend

Bijeg u paralelne svjetove, temeljna je ideja koja se proteže kroz četvrti broj magazina za kulturu življenja Lider Trend od 14. svibnja. Naime, uslijed silnih kriza što privatnih što društvenih, prosječni čitatelj sve češće pokušava pobjeći iz svakodnevice, pa makar kratkoročno, uvaliti se u naslonjače, pustiti film ili knjigu da ga vodi, zaputiti se na neko atraktivno putovanje i ponašati se kako postoji nešto bolje od trenutne stvarnosti.

Nakon otvorne teme posvećene tom društvenom trendu eskapizma, možete pročitati intervju s Olinkom Višticom, suvlasnicom tvrtke Hulahop, organizatoricom Animafesta i voditeljicom projekta Muzeja  prekinutih veza, koja tvrdi da je naučila živjeti svoje snove. Naravno, dio broja posvećen je i modnoj i industriji ljepote, pa tako osim što urednica te rubrike Jelena Gotovac piše o novim trendovima u odijevanju, otkriva i kako kozmetički brendovi sve češće biraju glumice, a ne manekenke kao svoja zaštitna lica naprosto zato što žele svoje proizvode vezati uz osobe čija je osobnost već poznata njihovim kupcima.

Za istaknuti je i tekst Tatjane Brebrić koja je otkrila kako se nekoć popularne, i pomalo smiješne, trajne frizure polako vraćaju u modu. U rubrici posvećenoj gastronomiji, Ivo Kozarčanin donosi priču o autohtonim hrvatskim jelima pri čemu su vodiči domaći vinari, odnosno njihova vina, dok će dame uživati čitajući reportažu iz Maroka iz kuta jedne plavuše Tatjane Vukić.

Pored redovnih rubrika u kojima donosimo novitete iz svijeta književnosti, glazbe i filma, u ovom broju pročitajte i razgovor naše beogradske suradnice Srne Lango s kontroverznim književnikom Markom Vidojkovićem ili se upoznajte s rekreativnim sportom - jahanjem iz pera novinarke Željke Laslavić.

Ne propustite novi broj Lider trenda od 14. svibnja na svim kioscima samo uz poslovni tjednik Lider.

NATJEČAJ - OSVOJITE NEZABORAVNI TJEDAN ZABAVE I KULTURE ZA DVIJE OSOBE

Lider trend vam daruje „tjedan odmora i kulture"  za dvije osobe.  Otputujte četiri dana na Get EXITed festival na Pag i tri dana na Dubrovnik film festival u VIP tretmanu od 1. - 7. srpnja. Više o nagradi možete saznati OVDJE. www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=101760

14.05.2010. 10:20:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh