« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Pobjednik Američkog idola je Kris Allen

Pjevač je osvojio gledatelje statusom dječaka iz susjedstva

Više o

American Idol

,

Kris Allen

Završnu večer "American Idola", najgledanijeg TV programa u SAD-u, u srijedu je obilježilo rekordnih više od 100 milijuna glasova diljem zemlje koji su donijeli iznenađujuću pobjedu Krisu Allenu, akustičnom gitaristu iz Conwaya, Arkansas, ispred favoriziranog ljubimca sudaca, rokera iz Los Angelesa Adama Lamberta.

Finale "American Idola" bio je spektakularan show pun zvijezda, u kojem je Kris Allen pjevao s Keithom Urbanom, a Adam Lambert s grupom Kiss, da bi na kraju dvojica finalista zapjevala "We Are the Champions" s grupom Queen u pozadini.

"Oprostite, ne znam čak ni što bih osjećao sada. Ovo je ludo", rekao je zapanjeni Allen (23), kada je voditelj Ryan Seacrest objavio rezultate glasovanja TV gledatelja.

Lambertov (27) veliki raspon glasa i siguran scenski nastup, te obožavanje sudaca, povremeno su znali pretvoriti "Idola" u "The Adam Lambert Show" s drugim natjecateljima kao gostima.

No gledatelji "Idola" pokazali su se privrženiji Allenu, pjevaču tihog glasa s izgledom dječaka iz susjedstva, izvijestio je Fox News, TV mreža kojoj je "American Idol" najunosniji 'reality show' program.

Glavni sudac "Idola" Britanac Simon Cowell, poznat po škrtosti s pohvalama, odao je priznanje dvojici finalista, rekavši im da su obojica "briljantni" i da je budućnost njihova. (hina/metro-portal)

21.05.2009. 09:54:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh