« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
POTPO U PRODUŽECIMA

Pletikosa debitirao u porazu Tottenhama od Arsenala 1:4

POGLEDAJTE VIDEO: U regularnom dijelu susreta obje momčadi su bile podjednake što je potvrđivao i rezultat 1:1 - u produžetku se Tottenham raspao

Pletikosa debitirao u porazu Tottenhama od Arsenala 1:4
Pletikosa debitirao u porazu Tottenhama od Arsenala 1:4 (Getty Images)
Više o

Arsenal

,

stipe pletikosa

,

Tottenham

Hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa neće po dobrome pamtiti svoj prvi nastup za Tottenham Hotspur, jer su "pijetlovi" s njim na golu na svom terenu izgubili susret 3. kola engleskog Liga kupa od svog najvećeg suparnika Arsenala sa 1:4 nakon produžetaka. Nakon 90 minuta igre rezultat je bio 1:1, poveo je Arsenal pogotkom Henrija Lansburyja u 15. minuti, a izjednačio je Robbie Keane u 49.

No, u prvom produžetku dogodio se potop domaćih - "topnici" su postigli tri pogotka i riješili pitanje pobjednika. Samir Nasri je u 92. i 96. minuti sigurno izveo dva kaznena udarca, a Andrej Aršavin je u 105. iz brzo izvedenog slobodnog udarca iznenadio Pletikosu za konačnih 1:4. Pletikosa je branio svih 120 minuta za Tottenham, dok je od ostale trojice hrvatskih reprezentativaca u sastavu Spursa priliku dobio tek Niko Kranjčar i to od 96. minute.

Ivan Klasnić nastupio je za Bolton Wandererse koji su svoj nastup u Liga kupu također okončali u 3. kolu i to 0:1 porazom na gostovanju kod drugoligaša Burnleya. Klasnić je igrao do 73. minute. (hina/metro-portal)

22.09.2010. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh