« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KREATIVNE METODE

Pizza majstor podmetao miševe konkurenciji

Vlasnik pizzerije u Philadelphiji priveden je ovog tjedna zato što je konkurenciji podmetao miševe kako bi je otjerao u stečaj

Fotografija vijesti
Više o

pizza

,

miševi

,

konkurencija

Vlasnik "Nina's Bella" pizzerije Nickolas Galiatsatos optužen je ovog tjedna da je vreće pune živih miševa podmetao konkurentskim pizzerijama, objavila je policija.

Uhvaćen je kad ga je vlasnik susjedne pizzerije vidio kako unosi vreću u njegov zahod i izlazi bez nje te je pozvao u pomoć dvojicu policajaca koji su kod njega bili na pizzi. Policajci su pronašli miševe i otiske stopala na zahodskoj školjci te su krenuli u potjeru za Galiatsatosom, kojega su uhvatili dok je nešto stavljao u kantu za smeće u drugoj pizzeriji. Otkrili su u kanti vreću s pet miševa.

Načelnik policije Michael Chitwood izjavio je novinarima kako u 47-godišnjoj karijeri nikad nije vidio da se miševima netko koristi kao oružjem za kazneno djelo. Galiasatos je priznao policiji da je kupio miševe u obližnjoj prodavaonici kućnih ljubimaca za deset dolara. Optužen je, osim za djela protiv konkurencije, i za okrutno postupanje prema životinjama.

04.03.2011. 14:44:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh