« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PRECIZNOST BEZ PREMCA

Pikado Kup Hrvatske: Double Out i Posejdon 2 uvjerljivi pobjednici

U muškoj konkurenciji nastupilo je 14 ekipa iz cijele Hrvatske, a Posejdon 2 je upisao pobjede u svih sedam susreta

Pikado Kup Hrvatske: Double Out i Posejdon 2 uvjerljivi pobjednici
Pikado Kup Hrvatske: Double Out i Posejdon 2 uvjerljivi pobjednici (Shutterstock)
Više o

Kup Hrvatske

,

pikado

,

bolja produktivnost

,

ikone

Splitska ekipa Double Out kod dama, te Posejdon 2 iz Kaštela u muškoj konkurenciji osvajači su Kupa Republike Hrvatske u pikadu za 2010. godinu. Na završnici Kupa, koja je održana u reprezentativnom zdanju Upravne zgrade Marine Kaštela, ove dvije ekipe su iskoristile prednost domaćeg terena i oba trofeja zadržali u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

U muškoj konkurenciji nastupilo je 14 ekipa iz cijele Hrvatske, a Posejdon 2 je upisao pobjede u svih sedam susreta uključujući i dvije protiv zagrebačke ekipe Dum Dum Team Panda predvođene Borisom Krčmarom, aktualnim svjetskim i dvostrukim europskim prvakom. U finalu su sa 3:2 nadigrali ekipu Janje iz Zagreba.

Posejdon 2 predvodili su Vladimir Lešić i Ivan Bilela, članovi reprezentacije koja je na posljednja dva EP-a osvojila zlatne medalje, veliki obol dali su i Siniša Peričić te Mate Skako, dok su momčad sačinjavali još Nenad Petrović, Miro Milković i Ante Renić, uz nezaobilaznog predsjednika kluba Ivana Ljubasa. Klub iz Kaštela je tako uz titulu prvaka Hrvatske, osvojenu krajem svibnja u Senju, sada dodao i naslov osvajača Kupa.

Kod dama je nastupilo osam ekipa, a apsolutnu dominaciju nastavile su splitske ekipe koje su osvojile sva tri dosadašnja izdanja Kupa Hrvatske za žene. Ekipa Double Out ove se godine pokazala prejakom za sve protivnice upisavši šest uvjerljivih pobjeda, a u finalu su sa 3:0 nadigrale ekipu Papiga. Ovaj uspjeh ostvarile su Ivana Peričić, Vesna Urlić, Ana Urlić i Danijela Matić. Zanimljivo je da su naslove pobjednika Kupa osvojili supružnici Ivana i Siniša Peričić.

POREDAK

Dame

1. DOUBLE OUT (Split)

2. PAPIGA (Split)

3. VATRA (Split)

Muški

1. POSEJDON 2 (Kaštela)

2. JANJE (Zagreb)

3. DUM DUM TEAM PANDA (Zagreb)

29.09.2010. 18:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh