« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
kao u filmu

Pijani 22-godišnjak ukrao vozilo Hitne pomoći i skrivio smrt jedne osobe

Bježeći od policije, počinitelj se 600 metara prije naplatnih kućica u Ivanjoj Reci zaletio u kolonu vozila

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Marko Mišćević/CROPIX)
Više o

hitna pomoć

,

krađa automobila

,

prometna nesreća

,

nesreća

,

naplatne kućice ivanja reka

Pijani 22-godišnjak T.P. iz Nove Gradiške jutros je u 5,20 sati ukrao ispred tamošnjeg doma zdravlja vozilo hitne medicinske pomoći te se, bježeći policiji autocestom prema Zagrebu, u 6,10 sati zabio u kolonu vozila na naplatnim kućicama Ivanja Reka, pri čemu je smrtno stradao 56-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija, izvijestila je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.

Krađu vozila hitne medicinske pomoći prvo je prijavio vozač mercedesa njemačkih registracija u kojega se 22-godišnjak vozilom hitne pomoći zaletio odmah ispred doma zdravlja, a potom su krađu prijavili i djelatnici doma zdravlja. Za počiniteljem je potom započela policijska potjera u kojoj su sudjelovali policajci iz Slavonsko-brodske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke policijske uprave.

Bježeći od policije, počinitelj se 600 metara prije naplatnih kućica u Ivanjoj Reci zaletio u kolonu vozila, te je tom prilikom poginuo 56-godišnjak iz volkswagena vento iz Siska dok su ozljeđeni supružnici iz renault megana nizozemskih registracija, kojima je pomoć pružena u KB Dubrava.

Policija je kod počinitelja izmjerila 1,49 promila alkohola u krvi, a zbog ozljeda je prevezen u KBC Zagreb. Očevid na mjestu događaja, koji je završen nešto prije 11 sati, obavio je istražni sudac uz pomoć prometne i kriminalističke policije. Sve nove informacije o tom događaju policija će priopćiti tijekom dana.(hina/metro-portal)

13.12.2009. 10:12:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh