« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
slučaj hodak

Petračevi sinovi na ispitivanju u policiji

Novica Petrač tvrdi da je prošao na poligrafu, a mediji javljaju da je zapeo na jednom pitanju

Novica Petrač
Novica Petrač (Damjan Tadić/CROPIX)
Više o

Ivana Hodak

,

Ivor Vucelić

,

Ljubo Pavasović Visković

,

novica petrač

,

Hrvoje Petrač

Sinovi Hrvoja Petrača, Novica i Nikola trenutno se nalaze na policijskom ispitivanju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu u vezi s ubojstvom Ivane Hodak.

Novica Petrač jučer je komentirao kako zbog Hodakovih optužbi oni jedva čekaju da policija pronađe nešto i otkrije tko je ubio Ivanu te ponudio da njega i oca policija ispita poligrafski.

Nakon ispitivanja Novica Petrač objavio je medijima da je prošao na ispitivanju, mada pojedini portali javljaju da su braća pala na pitanju "Jeste li znali da se sprema ubojstvo Ivane Hodak". Od policije službenih vijesti, naravno još nema. 

Petračeva supruga, Alica Petrač, plačući je novinarima rekla kako je jako pogođena optužbama tim više što Ivanu Hodak poznaje već više od deset godina. Ona je jučer samoinicijativno bila na ispitivanju na policiji kako bi pokušala obraniti supruga i sinove od optužbi.

Otac ubijene Ivane Hodak, odvjetnik Zvonimir Hodak, prije dva je dana neizravno optužio upravo Hrvoja Petrača za umiješanost u ubojstvo svjoje kćeri.

Nekoliko sati kasnije reagirala je obitelj Petrač koja je pismenim priopćenjem obitelji Hodak izrazila sućut zbog smrti Ivane Hodak. Petračevi su također rekli da žele da ubojica Hodakove kćeri bude pronađen i uhićen te su naveli da "pokušavaju razumjeti da čovjek u trenucima najteže boli sumnja na sve i optužuje bez previše dubokog promišljanja".

Jučer je policija ispitivala dečka Ivane Hodak, odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića kome je za vrijeme ispitivanja pozlilo. Navodno je potvrdio da je Ivana Hodak u trenutku ubojstva bila trudna te ispričao neke detalje iz njihove veze koji se tiču prekida Ivane Hodak s Ivorom Vucelićem te reakcije roditelja na njihovu vezu. (metro-portal)

09.10.2008. 11:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh