« Najave & Događanja
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
NAJAVA

Pete Susedgradske jeseni od 8. do 11. listopada

Od 8. do 11. listopada nastupit će više od 50 udruga, klubova i društava

(zagreb.hr)
Više o

Vrapče

,

Susedgrad

,

zagreb-info

,

Susedgradske jeseni

,

Potepuhi

,

Stenjevec

,

Gajnice

Već tradicionalno Potepuhi iz Zagreba, Udruga za izučavanje i promoviranje narodnih običaja i glazbe, priprema Susedgradske jeseni. Ove godine peti put stanovnici Podsuseda, Vrapča i Stenjevca te njihovi gosti moći će uživati u jedinstvenoj kulturnoj, zabavnoj i sportskoj manifestaciji.

Od 8. do 11. listopada izmjenjivat će se nastupi više od 50 udruga, klubova i društava. Novitet u okviru manifestacije bit će Večer zagorske glazbe. PD Vrapče bit će domaćin kolegama iz drugih planinarskih društava.

Održat će se i međunarodni susret pjevačkih zborova i tamburaških sastava hrvatskih manjina. Dogovoren je i koncert Duška Lokina uz glazbenu pratnju grupe Udruge Potepuhi iz Zagreba.

Izdvajamo i mogućnost vožnje u kočijama susedgradskim ulicama. Središnje događanje bit će u Parku 101. brigade u Gajnicama.

Piše: Zagreb.hr
05.10.2009. 19:06:45
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Organizacijski odbor "10. susedgradskih jeseni"
  17.07.2014. 18:17
  NAJAVA:
  Jubilarna manifestacija „Susedgradske jeseni“ - brend Zagreb-zapad, pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba, uz potporu Turističke zajednice Grada Zagreba, Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče te vijeća mjesnih odbora održat će se u organizaciji Udruge „Potepuhi iz Zagreba“ od 26. do 28. rujna 2014. na cijelom prostoru Susedgrada (danas gradskih četvrti Podsused-Vrapče i Stenjevec) sa centralnim događanjem u Vrapču.

  U programu manifestacije kulturno-zabavnog i sportskog karaktera sve udruge, društva i klubovi s područja Susedgrada biti će u prigodi predstaviti široj javnosti svoje rezultate rada i buduće planove. Također, predškolci iz dječjih vrtića i učenici iz osnovnih i srednjih škola s prostora Susedgrada, Sesveta, Rijeke i Osijeka pokazati će kako u svojim sredinama njeguju tradiciju i kulturno nasljeđe.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh