« Najave & Događanja
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
'NEKOREKTNO'

Pervanov politički cabaret četvrtkom u Tvornici

Ljubitelji britkog humora Željka Pervana i Mladena Horvata napokon će doći na svoje četvrkom u Tvornici kulture gdje će dvojac komentirati situaciju u Hrvatskoj - ODGOĐENO ZBOG BOLESTI

Željko Pervan
Željko Pervan (Politički cabaret)
Više o

Tvornica kulture

,

Željko Pervan

,

smijeh

,

zagreb-info

,

nagradna igra

,

Mladen Horvat

,

politički kabaret

,

Nekorektno

Ljubitelji humora Željka Pervana i Mladena Horvata (poznatijeg kao Denisa iz „Večernje škole) četvrtkom će se moći smijati u Tvornici kulture gledajući Politički cabaret koji nosi naziv „Nekorektan". Pogled na aktualne događaje iz perspektive Pervana i Horvata začinjen britkim humorom garancija su kvalitetne zabave koja ne izostaje na nastupima navedenog dvojca. Politički cabaret sasvim će sigurno zadovoljiti sve one koji zadovoljstvo pronalaze u kritičkom preispitivanju svih odrednica svakodnevnice, a naročito njenih najintrigantnijih momenata.

U vremenima kada većina ljudi gradi svoje stavove isključivo od ponuđenog materijala, koji prikuplja u tiskovinama, elektronskim medijima i drugim oblicima plasiranja „ISTINA" - danas, obični čovjek mora biti zadovoljan, a on to najčešće i jest, percepcijom namjesto istine, jer za potonju nema niti volje niti vremena.

pervan-web.jpg
Željko Pervan

Percepcija stvarnosti odličan je nadomjestak za istinu. Praznine popunjene percepcijom omogućavaju da se s pravom ljutimo, optužujemo nekoga i nešto, sudimo nekomu i nečemu, potenciramo svoje poštenje u odnosu na ostale.

Budući da nalaženje istine zahtijeva veliki trud, poznavanje materije i neovisan položaj u odnosu na rezultate potrage, mediji vrlo dobro hrane ljude percepcijama umjesto istine.

Takva zanimljiva medijsko-politička situacija, izvor je nadahnuća za cabaret, a nekorektan je isključivo zbog njihove neopredjeljenosti.

Duga jezičina, sloboda u glavi, prve će reći: „Car je oskudno odjeven"!

U svrhu izobrazbe i zabave pratit ćemo, u odabranom društvu „Tvornice", procese koji se pred našim očima odvijaju u životu Hrvatske.

Naravno, u slučaju da su mediji bezgrešni i sveti, lako se prepustiti blagodatima informiranja, a pogotovo ako se sjetimo zajamčene slobode izražavanja. Međutim, znamo da među nama ima neprijatelja slobode izražavanja, podozrivih, nevjernika, onih koji se usuđuju pomisliti da bi konzumenti mogli postati žrtvama manipulacije od strane onih čije istine primamo kao svoje.

Mladen Horvat i Željko Pervan držat će čvrsto- svak svoju stranu u ovom cabaretu. Jedan će piti ponuđene istine kao antibiotike, a drugi će samoizlječenjem sagledati stvarnost.

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna u Tvornici kulture.
Termini: 11. (ODGOĐENO ZBOG BOLESTI)18. i 25. studeni od 21h.

08.11.2010. 12:10:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh