« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
EL MUNDO

Penelope Cruz je trudna?

Slavna glumica nedavno se udala za Javiera Bardema, a španjolski mediji pišu da par čeka i prinovu

Penelope Cruz trudna
Penelope Cruz trudna (Getty Images)
Više o

Penelope Cruz

,

Javier Bardem

Glumica Penelope Cruz je trudna - pišu to španjolski mediji desetak dana nakon tajnog vjenčanja s kolegom Javierom Bardemom.

Penelope Cruz (36) trenutačno snima četvrti nastavak filma "Pirati s Kariba" u kojem glumi ljubavnicu kapetana Jacka Sparrowa (Johnny Depp). List El Mundo piše da se u svim akcijskim scenama koristi dublerica jer je Penelope u četvrtom mjesecu trudnoće. Također, dodaje list, prestala je pušiti i bolje pazi na sebe.

Španjolski glumački par Penelope Cruz (36) i Javier Bardem (41) u tajnosti su se vjenčali početkom srpnja na Bahamima. Vjenčanje je održano u kući zajedničkog prijatelja, a pozvani su bili samo članovi obitelji.

>> Penelope Cruz glumit će u novom nastavku "Pirata s Kariba"

Bardem i Penelope Cruz dobitnici su Oscara. On za mušku sporednu ulogu 2007. u filmu "Nema zemlje za starce", a ona za žensku 2009. u filmu "Vicky Cristina Barcelona".

Par je u vezi tri godine, a ovo im je oboma prvi brak. Dosad su zajednički nastupili u tri filma, uključujući i Penelopin debitantski "Šunka, šunka" Pedra Almodovara 1992. godine. (hina/metro-portal)

24.07.2010. 14:47:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh