« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina
STANJE NA CESTAMA

Paški most zbog bure zatvoren za I. skupinu vozila

Na dionici autoceste A 1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, vozi se brzinom od 40 km/h

Paski most
Paski most (Branislav Grgurović/CROPIX)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

vremenska prognoza

,

zatvoren Paški most

,

bura Paški most

,

paella

Zbog jake bure Paškim mostom zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a Jadranskom magistralom (D 8), od Senja do Svete Marije Magdalene i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), priopćio je HAK u utorak ujutro.

Jak vjetar usporava promet na dionici autoceste A 1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (brzina vožnje ograničena je na 40 km/h).

Zbog vode na kolniku otežano se vozi na većini cesta u Koprivničko-Križevačkoj županiji.

Iz istog razloga, za promet su zatvorene ŽC 4022, Borova-Pčelić, na području Virovitice i ŽC 3208, Blinja-Komarevo, u mjestu Mađari, u Sisačko-Moslovačkoj županiji.

Opreznije treba voziti duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju zbog mogućih odrona.

Zbog praznika antifašističke borbe zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će danas od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama: D 8 (Jadranska magistrala), D 9 (Metković-Opuzen), D21 (Kaštel-Kanfanar), D23 (Žuta Lokva-Senj) itd. Zabrane na autocestama, i Ličkoj magistrali (D 1) nema.

Zbog loših vremenskih prilika ne plovi katamaran iz Lastova za Split. Na graničnim prijelazima nema čekanja, priopćio je HAK.(hina/metro-portal)

22.06.2010. 09:05:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh