« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL?!

Pas u finalu Supertalenta

Treća polufinalna emisija kao da je namjerno skupila čudne izvođače

Maja Terzić i njen pas Ness ušli su u finale Supertalenta
Maja Terzić i njen pas Ness ušli su u finale Supertalenta (Nova TV)
Više o

Nova TV

,

Supertalent

,

polufinale

,

Maja Terzić

,

Viktorija Novosel

,

Ness

Hrvati možda jesu talentiran narod u raznim kategorijama zabave i sporta, ali do sada nismo znali da imamo i supertalentirane životinje. Prosvjetljenje je došlo na Supertalentu Nove TV, gdje je publika većinom glasova u finale poslala Maju Terzić i njenog psa Nessa.

Za drugo mjesto u finalnoj emisiji borile su se mala operna pjevačica Tia Pikija i ulična sviračica gitare Viktorija Novosel, a žiri se ipak odlučio za stariju Viktoriju, uz uobičajenu ispriku da Tia ima još vremena. Mini operna diva nije bila razočarana, iako se na kraju vidjelo da je pobjedu u emisiji ispustila za tek nekoliko glasova publike.

Osim njih, mogli smo vidjeti domaću varijantu Lady Gage, koja je razočarala žiri svojim pjevanjem, jer je u kvalifikacijama otpjevala Arethu Franklin na način koji ju je lansirao među favorite za ukupnu pobjedu.

Žongler loptom, samouki koreograf i još par točaka bili su samo dekoracija emisije, jer nisu uspjeli zapaliti niti publiku niti žiri. Nadamo se da su preostali kandidati za finale ipak malo bolje pripremili svoje nastupe, kako bi finale bilo makar na tragu prošlogodišnjeg.

Nastup u finalnoj emisije ranije su osigurali Jana Klarić, Petra Antolić, Skandal bend i plesni studio D Vision.

20.11.2010. 08:45:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh