« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Pas - godišnji kineski horoskop 2009.

Fotografija vijesti
Više o

kineski horoskop 2009

,

godišnji kineski horoskop 2009

,

pas godišnji kineski horoskop 2009

,

Pas kineski horoskop

Imat ćete dobru godinu što se tiče karijere i dobivanja priznanja od nadređenih, no to će uz povećanu odgovornost utjecati i na vaše vrijeme i raspoloženje. Smanjit će vam se prag tolerancije prema prijateljima i kolegama, što nije baš dobro jer ćete se željeti izolirati od okoline. Frustrirat će vas neki ljudi s kojima se već dugo znate, no bitno je da zadržite čistu savjest i budete iskreni u odnosima. Nemojte pokušavati zaraditi na brzinu jer ćete sigurno ući u gubitke, što bi moglo dodatno osnažiti vašu želju za samoćom. Zdravlje će uglavnom biti dobro, no trebali bi promijeniti prehranu kako ne bi imali stalne probleme s probavom koje donose neredoviti obroci. Potrošit ćete dosta vremena brinući se za starije osobe u vašem okruženju, i budite spremni reagirati već na prve simptome problema kako se situacija ne bi zakomplicirala i postala bitno gora.

Karijera

Imat ćete mnogo prilika za pokazivanje snage, znanja i koncentracije, što neće proći nezapaženo kod pretpostavljenih. Iako dugo sanjate napredovanje, ono će uz veća primanja donijeti i nove obaveze i manje vremena, što vam se neće svidjeti. Radite svoj posao i nemojte se plesti drugima u njihov, budite diplomatični u odnosima s kolegama i sve će biti kako treba. Ako imate vlastiti posao, ova je godina idealna da ga dignete na novu razinu i proširite, pa i na nova tržišta. Doduše, vaši razvojni planovi mogli bi zasmetati manje ambicioznim kolegama, pa budite jasni i precizni.

PAS DATUMI10. 2. 1910. - 29. 1. 1911.
28. 1. 1922. - 15. 2. 1923.
14. 2. 1934. - 2. 2. 1935.
2. 2. 1946. - 21. 1. 1947.
17. 2. 1958. - 7. 2. 1959.
6. 2. 1970. - 26. 1. 1971.
25. 1. 1982. - 12. 2. 1983.
6. 1. 1994. - 30. 1. 1995.
29. 1. 2006. - 17. 2. 2007.

Materijalna situacija

Općenito dobra u svim aspektima, tražite povišicu ako ste negdje zaposleni ili razvijte posao ako je vaš. Unatoč dobroj sreći, nije vrijeme za kockanje i rizične investicije koje bi vas mogle baciti godinama unatrag. Ipak, mogućnosti za širenje baze iz koje crpite financije postoje i ukazivat će se tijekom godine, no bez dobrog istraživanja nemojte se upuštati u nove poduhvate. Barem jedna od ponuđenih opcija donijet će izvor prihoda koji će se dugoročno pokazati odličnim.

Veze

Psi bez obaveza nemaju baš veliku mogućnost sretanja ljubavi svog života, pogotovo zbog novih obaveza na poslu i zdravlja starijih osoba u obitelji. No, te će vas obaveze dovoljno pritiskati da se poželite opustiti u dobrom društvu. Što se tiče Pasa u vezama ili braku, važno je da i vi i partner shvatite da su nove obaveze nova prilika, pa počnite vrijeme provoditi kvalitetnije kako biste nadoknadili razdvojenost. Komunikaciju s partnerom održite što jasnijom i transparentnijom, kako se ne bi uvalili u neprilike.

Zdravlje

Prosječno tijekom cijele godine, a sva iskušenja na tom polju svode se na prehranu. Ako jedete neredovito i ne baš previše zdravo. Bez obzira na obaveze na poslu, možete smisliti zdrave i redovite obroke koji će vas sačuvati od stresa i gastritisa. Uz svoje, pazite i na zdravlje starijih članova obitelji jer će ove godine biti izloženiji bolestima, pa nemojte dozvoliti da se razbole ako im možete pomoći.

Okolina

Odnosi s ljudima jedino su područje u kojem potencijalno možete imati prilične probleme. Ni pod koju cijenu ne dajte se uvući u tračanje i ogovaranje, a također nemojte povjerovati sve što čujete, nego provjerite činjenice prije nego što donesete presudu. Iako vas odnosi s ljudima nekad frustriraju, ne dozvolite da to drugi vide na vama jer bi to mogli protumačiti previše osobno. Bez obzira na to što znate da su neke glasine potaknute vašim ponašanjem neutemeljene i da ste u pravu, nemojte ulaziti u sukobe i svađe, izgubit ćete previše snage na beznačajne stvari.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Pas - kineski godišnji horoskop 2011 za godinu Zeca

25.01.2009. 21:39:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh