« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

kineski horoskop 2009

,

kineski godišnji horoskop 2009

,

svinja godišnji kineski horoskop za 2009.

,

svinja godišnji horoskop 2009

,

Svinja kineski horoskop

Iako godina Bivola neće biti fantastična, sigurno će biti bolja od protekle godine Štakora. Bit će snažnih naznaka pomaka na bolje i promjena, koje mogu uključivati čak i preseljenje, putovanja zbog posla i užitka, jednom rječju bitno življe. Nalazit ćete se u situacijama da se morate osloniti na svoje snage, no bit će vam potrebna i pomoć bliskih osoba. Dobra je vijest da neće biti podmetanja i zakulisnih igara, pa ćete se generalno osjećati bolje. Sve ove aktivnosti oslabit će vaše veze s obitelji i prijateljima, što bi moglo dovesti do problema. Najviše će problema ipak donositi materijalna situacija, jer ćete previše trošiti a premalo zarađivati za takav stil života i poslovanja. Probajte biti što konzervativniji sa svojim novcem kako ne biste zapali u ozbiljnije poteškoće. Dobro promislite o svakoj investiciji i odaberite samo najnužnije, što će vam omogućiti da godinu ipak završite u plusu, ma kako malen on bio.

Karijera

Velike promjene mogu se očekivati na poslovnom planu, jer se otvara nekoliko mogućnosti promjene posla povezane s čestim putovanjima. Što više posla imate, to će vaši kolege imati manje razumijevanja za vas, tako da bi moglo doći do trzavica koje možete riješiti jedino iskrenim pristupom, bez dvosmislenih aluzija. Sve to donijet će vam priličnu količinu stresa. Ako imate vlastiti posao, često će vam se činiti da samo vi radite i da ste preopterećeni, što će u većini slučajeva biti istina. Mogući su konflikti s kolegama i poslovnim partnerima, no posebno izbjegavajte konflikte s klijentima, osim ako stvarno niste u pravu.

SVINJA DATUMI30. 1. 1911. - 17. 2. 1912.
16. 2. 1923. - 4. 2. 1924.
4. 2. 1935. - 23. 1. 1936.
22. 1. 1947. - 9. 2. 1948.
8. 2. 1959. - 27. 1. 1960.
27. 1. 1971. - 14. 2. 1972.
13. 2. 1983. - 1. 2. 1984.
31. 1. 1995. - 18. 2. 1996.
18. 2. 2007. - 6. 2. 2008.

Materijalna situacija

Ispodprosječna sreća naročito će pokazati zube u slučaju nepotrebno velikih izdataka. Kako je većina poslova povezana s putovanjima, pokušajte već tu uštedjeti izborom jeftinijih prijevoznih sredstava. Svi novi poslovi neće biti baš tako lukrativni kako se čine na prvi pogled, pa zato nemojte odmah investirati bez detaljne pripreme i dok nemate apsolutno sve dostupne informacije. Bez obzira na sve, potrudite se staviti nešto sa strane kako bi mogli izbjeći posuđivanje u slučaju potrebe.

Veze

Niti Svinje ove godine nemaju baš velike šanse upoznati novu ljubav, jer će vrijeme utrošeno na posao ostaviti vrlo malo prostora za ozbiljne susrete s osobama drugog spola. Čak i ako se takva osoba nađe, vrlo brzo će odustati zbog zanemarivanja. Naravno, s takvim rasporedom Svinje u vezama i braku mogu očekivati i prilično veliku količinu trzavica i problema kod kuće, iz istog razloga. Budite strpljivi s partnerom jer će u većini slučajeva biti u pravu.

Zdravlje

Bolesti će dolaziti nešto ubrzanijim tempom nego inače, upravo zbog stila života. Najviše je u opasnosti vaš imunološki sistem zbog neadekvatne prehrane i nedovoljno odmora. Kako je dobro zdravlje uvijek bilo temelj vašeg uspjeha, potrudite se održati zdravlje što boljim. Ma kako čudno to zvučalo, pazite se životinja u ovoj godini, jer ni ne sanjate što bi vas sve moglo ugristi ili ozlijediti.

Okolina

Problemi s ljudima oko vas bit će manji nego što je uobičajeno. Ako se netko ne slaže s vama, za promjenu će vam to reći izravno tako da nećete morati paziti što vam se događa iza leđa. Doduše, kako ćete pojačano izbivati s posla zbog putovanja, nećete ni stići zamjeriti se previše kolegama. S druge strane, potrudit će se da vam natovare što više posla kad se vratite, no primite to blagonaklono i dostojanstveno. Pojačana intuicija ove godine bi trebala biti vaš glavni vodič u odnosima s ljudima, jer ćete brzo prozreti kroz maske koje stavljaju da bi vas zavarali, a to je stvarno blagoslov.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Svinja - kineski godišnji horoskop 2011

25.01.2009. 22:47:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh