« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
MIRISAN IZBOR

Parfemi koji će nam zamirisati ovo proljeće

Falic Fashion grupa odlučila je po prvi put kreirati vlastiti parfem i u pomoć pozvala Evu Longoriu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (She.hr)
Više o

Kenzo

,

Eva Longoria

,

parfemi

,

Chanel Chance

,

Eau de Cartier Essence d'Orange

,

Les Eaux Parfumées Bienfaitrices de Kenzoki

,

Burberry

Špric tu, špric tamo, uskoro stižu novi mirisni glasnici proljeća. A koji će se to parfemi nositi na sunčanim špicama i vrućim večerima? Prije svega dugo iščekivani Chance Eau Thendre iz Chanela.

Nježni voćni koktel koji vas vodi na putovanje kroz mirisne vrtove. U njegovom mirisu osjeća se nota grejpfruta i jasmina, a u svakom slučaju namijenjen je optimističnoj ženi koja je spremna zagrliti sreću.

Falic Fashion grupa odlučila je po prvi put kreirati vlastiti parfem. Kao suučesnicu u mirisnom zločinu odabrali su ni manje ni više nego lijepu kućanicu Evu Longoriu.

"Uvijek sam bila alergična na sve parfeme, pa sam odlučila kreirati svoj vlastiti miris koji bi bio lagan, svjež i unikatan. Nikad nisam mislila da je tako komplicirano napraviti unikatni miris koji do sada još nije bio napravljen. Ali svakako sam uživala u procesu", izjavila je atraktivna kućanica.

Parfem će naravno nositi njeno ime - Eva, a uskoro će biti dostupan na američkom i europskom tržištu.

U travnju nas na policama još očekuju sljedeći parfemi: uniseks verzija Voyage d'Hermès, živahan i sunčani Eau de Cartier Essence d'Orange, A Scent by Issey Miyake Florale i Les Eaux Parfumées Bienfaitrices de Kenzoki s potpisom modne kuće Kenzo.

Ako volite cvjetno-voćne mirise u travnju stiže i Burberry Summer 2010, a iz kuće DSquared² stižu svježi parfemi dugačkih naziva: DSquared² He Wood Ocean Wet Wood i She Wood Crystal Creek Wood.

Više na She.hr

17.03.2010. 09:24:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh