« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
REFERENDUM

Pahor kao Davor Šuker ''promovira'' arbitražni sporazum

Udruga ''Koper je naš'' postavila je provokativne plakate s natpisima ''Borute, svaka ti čast'', ''Bravo Borut'' i ''Tuđe nećemo, svoje ne damo''

Borut Pahor Šuker plakat
Borut Pahor Šuker plakat (Podpalmo.si/Cropix)
Više o

Borut Pahor

,

arbitražni sporazum

,

slovenija referendum

,

referendum arbitražni sporazum

,

Bazen Utrine

,

tom delay

Slovenski politički život je uoči referenduma o arbitražnom sporazumu s Hrvatskom sve žešći, a u žarištu više i nije sadržaj sporazuma. Nitko više ne iznosi argumente "za" i "protiv" arbitraže i što ona Sloveniji donosi, a sve se pretvorilo u otvoreni rat između vlasti i oporbe, preciznije Boruta Pahora i Janeza Janše koji svojim izjavama posižu niske strasti.

Uoči referenduma koji se održava 6. lipnja netko je i otišao korak dalje u provokacijama. Naime, u Koperu su osvanula dva provokativna jumbo plakata kojima se sugerira prohrvatski stav Boruta Pahora. Plakate je postavila udruga "Koper je naš". Slovenski premijer pritom ''glumi'' našeg nogometaša Davora Šukera, a pod slikom su ispisane prigodne poruke ''Borute, svaka ti čast'', ''Bravo Borut'' i ''Tuđe nećemo, svoje ne damo''.

Osim plakata s Pahorom u glavnoj ulozi, u Koperu je osvanuo i onaj koji prikazuje hrvatsku šahovnicu s natpisom ''Puno ti hvala Borute''.

Kako piše pozareport.si, koparski gradonačelnik Boris Popovič pokrenuo je akciju protiv prihvaćanja arbitražnog sporazuma, a samim time i protiv premijera Boruta Pahora.

28.05.2010. 12:52:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh