« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
RUMMENIGE O RIBERYJU

Ovo je politički motiviran slučaj

Bayern je inače dao potporu Riberyju i u svibnju mu produžio ugovor do 2015. godine kada je Ribery već bio upletenu u aferu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Bayer

,

Franck Ribery

,

Karl-Heinz Rummenigge

,

light pića

Predsjednik njemačkog nogometnog prvaka Bayerna Karl-Heinz Rummenigge izrazio je zabrinutost za rasplet seksualnog skandala u Francuskoj u koji je upleten ponajbolji igrač bavarskog velikana i francuski reprezentativac Franck Ribery (27). 

"Uvjeren sam kako je ovo politički motiviran slučaj zbog lošeg rezultata francuske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i da je Ribery u opasnosti da bude proglašen žrtvenim jarcem. Stoga smo vrlo zabrinuti za rasplet čitave afere", izjavio je Rummenigge za njemački dnevni list "Bild".

Ribery je zajedno s reprezentativnim suigračem i napadačem madridskog Reala Karimom Benzemom pod istragom zbog upletenosti u skandal s prostitutkom Zahijom D., koja ih tereti da su koristili njezine usluge dok je bila maloljetna.

Zahia D. je u nekoliko navrata izjavila kako igrači nisu znali da je ona maloljetna u vrijeme njihovih odnosa. Ukoliko francuski sud utvrdi sa su Ribery i benzema krivi prijeti im i do tri godine zatvora. (hina/metro-portal)

22.07.2010. 12:50:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh