« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
IZLOŽBE

Otvorenje izložbe u Centru za kulturu Trešnjevka

Povodom važne uloge kreativnosti u svakodnevnom životu, u sklopu izložbe organizirano je i druženje polaznika kreativnih radionica projekta U potrazi za istinom

Pohvala ruci
Pohvala ruci (Arhiva)
Više o

izložba

,

Cekate

,

Pohvala ruci

,

Sonja Šarunić

,

Maja Tončić

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor otvara svoja vrata u četvrtak, 24. siječnja 2019. u 18.00 sati izložbi pod nazivom Pohvala ruci. 

Autorice izložbe su poznata novinarka Sonja Šarunić i arhitektica Maja Tončić, a nakon izložbe posjetitelji će moći sudjelovati u razgovoru sa autoricama i gošćom/psihijatricom dr. Vesnom Knapić o značenju kreativnosti i manualnih vještina u životu. Izložba traje do 8. veljače 2019. Ulaz na izložbu je slobodan. 

Povodom važne uloge kreativnosti u svakodnevnom životu, u sklopu izložbe organizirano je i druženje polaznika kreativnih radionica projekta U potrazi za istinom kojeg provode   Centar za kulturu Trešnjevka, Telecentar i Arheološki muzej u Zagrebu. Osim druženja i razvijanja novih kreativnih ideja posjetitelji će moći vidjeti nastale rezultate keramičke radionice čije su polaznice i Sonja Šarunić i Maja Tončić.

Projekt U potrazi za istinom  sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionica sufinanciranaje u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 652.892,05 kuna od čega 554.958,24 kuna sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Više info na www.strukturnifondovi.hr

15.01.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh