« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
IZLOŽBE

Otvorenje izložbe: NEBITNO. SLOBODNO.

Nebitno piše natpise u vidu graffita, uglavnom po ulici te ih fotografira. Osim toga diše, jede, pije, spava te živi život koliko god je to danas moguće

Nebitno: Slobodno
Nebitno: Slobodno (Arhiva)
Više o

izložba

,

Galerija Siva

Autonomni kulturni centar Attack kroz program Galerija Siva poziva Vas na otvorenje izložbe "Slobodno" četvrtak 12.11.2020. od 19.00 sati. Izložbu možete pogledati svaki dan osim nedjelje, do 17.studenog od 17-20.00 sati.

SLOBODNO.

Slobodan, slobodan, slobodan, slobodna, slobodno.
Slobodni, slobodni, slobodni, slobodne, slobodna.

O autoru:

Nebitno piše natpise u vidu graffita, uglavnom po ulici te ih fotografira. Osim toga diše, jede, pije, spava te živi život koliko god je to danas moguće.

https://www.facebook.com/events/697562070885931

www.attack.hr

!!!VAŽNO!!!

Sukladno odlukama Stožera, pridržavamo se propisanih mjera, stoga je ulaz u galeriju ograničen na 5 ljudi uz obavezno nošenje maski. Druženje i otvorenje održati će se stoga u dvorištu ispred galerije Siva i kluba Attack, uz pridržavanje distance, mjerenje temperature i uzimanje podataka od posjetitelja/ca. Ukoliko imate neke od simptoma, zamolili bismo vas da ne dolazite na samo događanje, a ukoliko se ne pridržavate propisane distance, inzistirati ćemo na nošenju maski.

**************************************************************************
Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture Republike i Grada Zagreba - Gradskog ureda za kulturu 

11.11.2020. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh