« Hrvatska
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
IDEMO!

Otvorena birališta, svi na drugi krug izbora!

Ovo se posebno odnosi na Zagreb u kojem je jasno da je trenutnom gradonačelniku Bandiću cilj što više ljudi zadržati što dalje od biračkih mjesta kako bi njegova skromna glasačka mašinerija ponovno odradila posao

Odaberite svoje favorite!
Odaberite svoje favorite! (Arhiva)
Više o

izbori

,

drugi krug

,

biračka mjesta

Drugi krug lokalnih izbora je počeo, birališta su otvorena i sve što sad treba napraviti jest - izaći na izbore i zaokružiti kandidata koji vam se najviše sviđa!

Hrvati inače nemaju neki običaj izlaziti u velikim brojevima u drugom krugu, no ovoga puta to bi stvarno bilo nužno - na nekoliko mjesta situacija je prilično zamršena i treba je riješiti što većom izlaznošću.

Ovo se posebno odnosi na Zagreb u kojem je jasno da je trenutnom gradonačelniku Bandiću cilj što više svojih sugrađana zadržati što dalje od biračkih mjesta kako bi njegova skromna glasačka mašinerija ponovno odradila posao.

Upravo iz tog razloga ga se nije moglo vidjeti u medijima, jer on se i ovoga puta oslonio na provjerenu taktiku - potpuno ignoriranje činjenice da su izbori, da se treba sučeljavati s ostalim kandidatima i predstaviti svoj program, znajući da će na taj način ostaviti dojam nemogućnosti promjena ....

U Splitu se sučeljavaju probuđeni HDZ u liku Opare i ono manje građansko lice Željka Keruma koji nije iznevjerio očekivanja - istupi u predizbornoj kampanji graničili su s ludilom, a vrijeđanje i diskvalifikacije su bili na uobičajenoj razini. 

Od ostalih velikih gradova, Rijeka i Osijek također su u drugom krugu, pa nemojte biti lijeni - izađite i promijenite nešto, ako vam se ono trenutno ne sviđa i ne podržavate takve ideje.

Ukratko - svi na izbore!

04.06.2017. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh