« Film
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
RAF

Otvoren natječaj za Reviju amaterskog filma

Radi se o filmskoj reviji koja predstavlja amaterske uratke iz cijeloga svijeta bez ikakve selekcije, a jedini žiri je publika

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.revijaamaterskogfilma.hr)
Više o

RAF

,

Revija amaterskog filma

,

udruga FAR

Otvoren je natječaj za sudjelovanje na 9. reviji amaterskog filma - RAF, koja će se održati od 21. do 27. ožujka u zagrebačkom kinu "Grič", izvijestio je danas organizator, Udruga FAR.

Osim standardne kategorije amaterskih filmova, koji će biti prikazani bez selekcije, ove godine uvedena je i nova kategorija niskobudžetnih filmova za koje će se napraviti selekcija. Mogu se prijavljivati filmovi snimljeni ove i prošle godine, u kategorijama do 20 minuta i do 60 minuta trajanja te dugometražni i u kategoriji "Kids & teens" za autore do 14, odnosno 17 godina starosti.

Rok za prijave filmova na natječaj je 25. veljače.

RAF je filmska revija koja predstavlja amaterske uratke iz cijeloga svijeta bez ikakve selekcije, a jedini žiri je publika. Cilj revije je "izbrisati umjetno stvorene granice izmedu profesionalaca i amatera, organizatora i publike". Na prvom RAF-u, održanom 2002., sudjelovala su 74 filma iz osam zemalja. Prošle godine prikazano je tristotinjak filmova, a Reviju je pratilo više od pet tisuća posjetitelja. (hina/metro-portal)

10.02.2010. 15:17:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh